Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jade při průzkumu narazí na partu sběračů. O spoustu let dřív se Jade a Billie v New Raccoon City pokoušejí začít znovu. (Netflix)

Recenze (24)

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozporuplný rozjezd, který kazí především hodně podivná epizoda ve škole. Nesnáším film, ve kterých jsou šikanující vyobrazováni takhle jednorozměrně. A vůbec všechny scény s rodinkou by bylo potřeba překopat. Stejně hloupá byla scéna, kdy borci zachrání Jade a ta je místo díků vyfakuje. A ten CGI pes? No comment. A to máme opravdu věřit tomu, že zrovna Umbrella nemá žádnou ostrahu? ()

Gucak 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme zaděláno na pořádný průser. Nepředpokládal jsem, že to může být horší než filmová verze z roku 2021. A ono asi bude. Neskutečně nesympatické postavy a jejich tupé rozhodování. Místama to byl fakt vrchol. Albert Wesker se rozhodl jít cestou Michaela Jacksona. Po delší době se nám na scénu vrací vegani a jejich vnucování. V moment, kdy se ve finále objevil jeden ze záporáku, jsem nevěděl jestli se smát nebo brečet. Když si nespočítá schody, herec zakopne (ne vědomě dle mého), a tvůrci nejsou schopní scénu znovu natočit je smutný. Herecký koncert to taky zrovna není. Prozatím je moje nejoblíbenější postava králík. Jako jediný zatím uvažoval logicky. Bojím se co přijde dál. ()

Reklama

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samozřejmě jsem od toho nic extra neočekával, protože: 1) Shitflix /// 2) Od začátku se vědělo, že Weskerovu postavu tvůrci znásilní. Jenže stejně jako ostatní hrané Residenty - to už je takový evergreen - je to špatné i samo za sebe. Jen stručně ještě k hernímu Weskerovi: Wesker NENÍ černoušek, Wesker NEMÁ dvě dcery, nýbrž jednoho syna, Wesker NENÍ lidumil. Zde úplně zůstává rozum stát, proč prostě nevymysleli svého vlastního vědce, když na něm není ani zbla z originálu. Jako by soutěžili s tvůrci filmového Leona Kennedyho (2021), kdo dokáže postavu víc posrat. Nepobírám. Ale k seriálu jako takovému. Hned v pilotu mi silně vadily dvě věci. Svět Resident Evil + T-virus = zombie. Tak to je. Tady jsou nějací rychle běhající retardi s opičími neštovicemi (stejné jako s Weskerem: když nechci zombíky, použiju Las Plagas, Uroboros, nebo nějaký nový vir, ne?), kteří působí dost trapně. Druhá věc, hlavní hrdinka. Krom toho, že to je hrozná DRŽKA (v tomhle seroši je vůbec jedna pořádná tlama vedle druhé, úplné panoptikum tlam), tak ve flashbacích je to arogantní a zlá pizda zralá na pořádnou ránu mezi oči. Jak mám někomu takovému fandit? Mimochodem, ta její mladší flashback verze (krom toho, že je to taky hrozná DRŽKA) vypadá jako Chris Rock na estrogenu. No a když už jsem načal ty flashbacky: Shitflixu se nejspíš po vzoru Zaklínače zalíbilo, jak idiotsky skáčou v čase a tak se nám tu mění minulost a budoucnost každých 10 minut, což hrozně irituje. Nemluvě o tom, že značnou část děje zabere nudná a totálně zbytečná linka se školní šikanou (a propo, ta šikanátorka je hrozná DRŽKA). Některé triky jsou odfláknuté, např. hořící hlava retarda s opičími neštovicemi je CGIčková takovým tím fušerským rutinním způsobem - kdyby nechali hořet masku, vypadalo by to mnohem lépe. No a pak je tu klasiká Shitflixovská vlezlá propaganda, takže třeba naše afroamerická hlavní postava, má za manžela muslimáka (to jsem ještě nevěděl, co přijde v druhém díle). ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samozřejmě nesmí chybět všechny atributy moderní doby. V první řadě Wesker černý kafe bez mlíka, mladá rádoby drsňačka černý kafe s mlíkem a jedna ufňukaná veganka laté jak od Starfucks. Plakátky Meat is Murder a elektromobily nesmí chybět, stejně tak totálně stupidní scénář, kdy supermoderní a hlavně nezákonné pokusy provádějící společnost je hlídána jakousi obdobou Alexy či co, takže vás klidně dovnitř pustí na zvukový záznam hlasu vašeho černýho kafe, teda fotra. Neuvěřitelně špatný efekty. Čoklové a celkové zpracování bylo lepší před dvaceti lety od Andersona. Můj malý úchyláček ve mně ale křičí: "Héééj, může to být ještě horší?" "Nevim, kámo, ale pojďme to zjistit, mozek z uší zatím neteče." "Uíííí." ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten casting to je zase hnus… (Korbitch to celkem trefil). Wesker je černoch!? A hlavní postava… odstup 14ti let (sledujeme dvě časové linie) hrají herečky 17 a 25 let. Idiocie. Pokud ale vezmeme, že hrají bezpohlavní a bezbarevné postavy, děj samotný je svěží a dobře pojatý. Vypadá dobře jak rok 22 tak 36. Samozřejmě rok 36 je lepší a byl bych opravdu rád, kdyby se seriál věnoval výhradně té. To potom půjde hodnocení nahoru i přes obludně retardovaný casting. Zatím hýřím optimismem. ()

Zajímavosti (2)

  • Obří zmutovaný červ, který se objeví v budoucí časové lince, je velmi podobný červímu bossovi Gravediggerovi ze hry „Resident Evil 3“. (LUKICKK)

Reklama

Reklama