foto

Bronwen Hughes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 The Journey Is the Destination
2013 Nahoře-dole (TV film)
2010 Tangled (TV film)
2003 Správnej polda
1999 Živelná pohroma
1996 Špionka Harriet

TV seriály

2019 Doktoři (TV seriál)
Adverse Events (S02E16)
Fear Finds a Way (S02E12)
2018 Doktoři (TV seriál)
Ztracená láska (S01E09)
Berlínská mise (TV seriál)
If You Swear, You'll Catch No Fish (S03E04)
The Old Lie (S03E03)
2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
8:00 p.m.-9:00 p.m. (E09)
7:00 p.m.-8:00 p.m. (E08)
The Good Doctor (TV seriál)
Intangibles (S01E09)
Berlínská mise (TV seriál)
Výměna (S02E05)
Správná věc (S02E04)
Queen of the South (TV seriál)
Sacar con Sifon el Mar (S02E08)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Kamaomao, země příběhů (S08E05)
Exodus (S07E19)
2016 Satan přichází (TV seriál)
Číslo člověka (E04)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Zaplatíš později (S07E04)
2015 Motiv (TV seriál)
Pád (S03E06)
Vlčí mládě (TV seriál)
Condition Terminal (S05E04)
2014 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Sex Scandal (S01E04)
Stalker (TV seriál)
Manhunt (E03)
2013 Motiv (TV seriál)
Navzdory osudu (S01E04)
Šmírák Tom (S01E01)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2010 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Třetí meta (S02E08)
2009 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Je to protetický (S01E08)
Opice z cirkusu (S01E05)
Milionový lékař (TV seriál)
Ve službách FBI (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2008 Perníkový táta (TV seriál)
Prázdné ruce (S01E06)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Zlá krev (S02E06)
2007 Láska je Láska (TV seriál)
Lascivně melodický text (S04E09)
Legenda začíná (S04E01)
2006 Láska je Láska (TV seriál)
Lahodný humr (S03E03)

Dokumentární

1994 Amy Grant: Building the House of Love

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace