foto

Bronwen Hughes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 The Journey Is the Destination
2013 Nahoře-dole (TV film)
2010 Tangled (TV film)
2003 Správnej polda
1999 Živelná pohroma
1996 Špionka Harriet

TV seriály

2020 Away (TV seriál)
Vesmírní psi (E05)
Výtečné vozy (E04)
Jak se opovažuješ (TV seriál)
Spálená země (E07)
Magnum P.I. (TV seriál)
Farewell to Love (S02E16)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Mág (S05E01)
Živí mrtví (TV seriál)
Stalker (S10E10)
2019 All Rise (TV seriál)
A View from the Bus (E04)
Doktoři (TV seriál)
Vedlejší účinky (S02E16)
Strach si najde cestu (S02E12)
Proč? 13x proto (TV seriál)
Člověka poznáš podle jeho zármutku (S03E06)
Nikdo není čistý (S03E05)
2018 Doktoři (TV seriál)
Ztracená láska (S01E09)
Berlínská mise (TV seriál)
If You Swear, You'll Catch No Fish (S03E04)
The Old Lie (S03E03)
2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
8:00 p.m.-9:00 p.m. (E09)
7:00 p.m.-8:00 p.m. (E08)
Dobrý doktor (TV seriál)
Intangibles (S01E09)
Berlínská mise (TV seriál)
Výměna (S02E05)
Správná věc (S02E04)
Queen of the South (TV seriál)
Sacar con Sifon el Mar (S02E08)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Kamaomao, země příběhů (S08E05)
Exodus (S07E19)
2016 Satan přichází (TV seriál)
Číslo člověka (E04)
Shut Eye (TV seriál)
Five of Cups (S01E08)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Zaplatíš později (S07E04)
2015 Motiv (TV seriál)
Pád (S03E06)
Vlčí mládě (TV seriál)
Condition Terminal (S05E04)
2014 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Sex Scandal (S01E04)
Stalker (TV seriál)
Manhunt (E03)
2013 Motiv (TV seriál)
Navzdory osudu (S01E04)
Šmírák Tom (S01E01)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Tranďák (S03E07)
2010 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Třetí meta (S02E08)
2009 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Je to protetický (S01E08)
Opice z cirkusu (S01E05)
Milionový lékař (TV seriál)
Ve službách FBI (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2008 Perníkový táta (TV seriál)
Prázdné ruce (S01E06)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Zlá krev (S02E06)
2007 Láska je Láska (TV seriál)
Lascivně melodický text (S04E09)
Legenda začíná (S04E01)
2006 Láska je Láska (TV seriál)
Lahodný humr (S03E03)

Dokumentární

1994 Amy Grant: Building the House of Love

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky