foto

Martin Moszkowicz

  • nar. 1958
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 Untitled Resident Evil Reboot
2019 Monster Hunter
The Collini Case
2017 Spolu to dáme
2016 Gut zu Vögeln
No manches, Frida
Verrückt nach Fixi
2015 Bruder vor Luder
Fakjů pane učiteli 2
Frau Müller muss weg
Fünf Freunde 4
Už je tady zas
Vichr 2
2014 Irre sind männlich
Pompeje
S láskou, Rosie
Schoßgebete
Slavná pětka 3
Winterkartoffelknödel
2013 3096 dní: Příběh Nataschi Kampuschové
Dampfnudelblues
Fakjů pane učiteli
Slavná pětka 2
Tarzan
Vichr
2012 Agent Ranjid rettet die Welt
Das Hochzeitsvideo
Heiter bis wolkig
Turecky snadno a rychle
Štěstí
2011 Blutzbrüdaz
Bůh masakru
Die Superbullen - Sie kennen keine Gnade
Tři mušketýři
Viking Vicky a poklad bohů 3D
Werner - Eiskalt!
2010 A je tu Lola!
Benvenuti al Sud
Die Friseuse
Freche Mädchen 2
Krokodýlové z předměstí 2
Resident Evil: Afterlife
Tým tygra - Hora tisíce draků
Zeiten ändern Dich
2009 Die Perlmutterfarbe
Dinosaurier
Effi Briestová
Jedlová samota
Krokodýlové z předměstí
Legenda o Janě
Männersache
Svatební horečka v Campobello
Symptom Pandorum
Wickie und die starken Männer
2008 Baader Meinhof Komplex
Im Winter ein Jahr
Impyho dobrodružství
Náš vůdce
Žena v Berlíně
2007 Armádní akademie
Neues vom Wixxer
Pan Haf
Pornorama
Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách
Resident Evil: Zánik
2006 DOA: Na život a na smrt
Elementární částice
Hui Buh - Zámecké strašidlo
Loupežník Hotzenplotz
Parfém: Příběh vraha
Schwere Jungs
2005 Bílá masajka
Der Fischer und seine Frau
2004 Resident Evil: Apokalypsa
2002 Erkan & Stefan gegen die Mächte der Finsternis
Kluci to taky chtěj... a pořád!
Uhoď ji, je to Francouzka!
2001 Holky to chtěj taky
Nikde v Africe
Sass
Thema Nr. 1
Vera Brühne (TV film)
2000 Erkan & Stefan
Hořké sladkosti
Kalhoty v pozoru
Schule
Uctívači temnot
1999 Der Grosse Bagarozy
1998 Der Campus
Jsem hezká?
Opernball (TV film)
Utopenec na útěku
1997 Ballermann 6
Die drei Mädels von der Tankstelle
Princ Valiant: Boj o Excalibur
Stalo se za bílého dne (TV film)
Stopy ve sněhu
1996 Charleys Tante (TV film)
Das Mädchen Rosemarie (TV film)
Das Superweib
Die Halbstarken (TV film)
1994 4% muž v akci
Voll normaaal
1993 Betonová zahrada
Mr. Bluesman
Tělo jako důkaz
1992 Mladí detektivové: Dračí oko
Salt on Our Skin
1991 Závody lásky
1990 Rosamunde
1988 Rose Tattoo
Venusfalle, Die
1987 Hepčí
1985 Alpha City
Küken kommen, Die
Orfeo
1984 Annas Mutter
Ein irres Feeling
Havarist, Der
Není čas umírat
1983 Gold der Liebe, Das
Inflation im Paradies
1982 Der Fan
1980 Mein Gott, Willi! (TV film)

TV seriály

2016 Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
1999 Hausmeister Krause - Ordnung muss sein (TV seriál)

Dokumentární

2011 Francesco und der Papst

Herecká filmografie

Filmy

1984 Havarist, Der

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace