Reklama

Reklama

Deo Killeo: Jugeodo Doeneun Ai

  • Jižní Korea 더 킬러: 죽어도 되는 아이 (více)
Trailer 1
Jižní Korea, 2022, 95 min

Obsahy(1)

Bang Ui Gang (Jang Hyuk) je nájemný zabiják, který se dostane do případu, když použije násilí k ochraně dospívající dívky, kterou náhle dostane na starost. Kim Yun Ji (Seo-young Lee) je obyčejná středoškolačka, ale má spoustu skrytých jizev, protože nemá nikoho, na koho by se mohla spolehnout. Po nečekaném setkání s Bang Ui Gangem si vyléčí část své vnitřní bolesti. (HanzoBureshi)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (19)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Padlo to tu ve více komentech ale ono je to fakt takový korejský John Wick a krvavá akční lázeň od začátku do konce. Hyeok má parádní auru a charisma a strašně mě bavil ve Swordsmanovi. Jen ten soundtrack plný korejského rocku je uplně k prdelovicím, protože to vůbec správně nepodkresluje ty akční scény. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Okrem otravnych "nast-rocnych" korejskych "nan", je tu pekne krvava close-combat choreografia, kedy ma hlavny - samozrejme coolovy - stryko/killer neutralny vyraz, aby bol este viac "macho". Trosicka korejsky Wick a indonezsky Raid. 45% Nebyt x-krat opakovaneho sa scenara a juhokorejskeho hitman-klise, mohol to byt rozhodne lepsi film. Slabsi priemer. Ak ste tu prave kvoli tomu, nesliapnete vedla. ()

Reklama

animario 

všechny recenze uživatele

Samoúčelnej recyklát filmů o únosu holky a její záchraně (chlapem, co se o ni má týden starat a je to jak jinak než hitman), ovšem bez jakýkoli motivace. Slaboduchej děj je pojítko k několika akčním scénám a vyčerpá se v prvních 40 minutách, zbytek už je nucená nástavba s debilníma wtf scénama a rozuzlením (přičemž se film tváří pořád krutopřísně, seriózně a cool jako Hyeok Jang). Srovnávat tohle s Aejossi je špatnej vtip. Vysoký hodnocení nechápu. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Korejci mají filmy s revenge tématikou v malíku, ale je pravda, že už jsem viděl pár vydařenějších kousků než The Killer....Na duhou stranu, film nabízí dva bezchybné aspekty. Tím prvním je hlavní protagonista. Hereckého představitele jsem ještě nikde neviděl, ale svým výkonem mě dost uhranul, s akčními sekvencemi se popral na výbornou (podle mě mu na stole začne přistávat jedna nabídka za druhou). A jako druhou bezchybnou věc mohu s čistým svědomím označit akci. Ta se totiž s ničím nemaže, bitky a přestřelky jsou správně drsné a většinou držící se v reálných kolejích. Malinko mě zklamal příběh (jako chápu, že v tomto žánru musí člověk dělat ústupky, ale i tak), zejména pak závěr, kdy se autorům celý koncept tak trochu rozsypal pod rukama. Na solidní sedmičku to ale dosáhne. Za mě 7/10 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Obohratá zápletka o ultimatívnom zabijákovi, ktorý chráni nevinné dievča. Prvá tretina v ktorej má vzniknúť medzi nimi vzťah je taká zmätená. Dejú sa tam divné veci, ale nikto sa neobťažuje toho druhého opýtať, že čo sa sakra deje? Plus hlavný hrdina pôsobí jak autista a príliš neprejavuje city. Takže keď sa rozbehne cesta za pomstou, tak to na mňa príliš nefungovalo. Našťastie akcia je dobrá. Nie úplne to naj, čo som v posledných rokoch videl, ale stojí za to. Len škoda, že sa pri likvidovaní jedného neboráka za druhým hlavný hrdina tvári ako Seagal. Nehne ani brvou a prakticky vôbec sa nedostane do úzkych. Len ten ruský bodyguard sa mu schopnosťami trochu približuje, takže sa divák môže tešiť na ich spoločný duel, ktorý sa vydaril. Celkovo je to solídna brutálna vybíjaná (hlavný hrdina nekompromisne likviduje vo veľkom aj neozbrojených bezbranných zloduchov) a komu príliš nezáleží na deji a ide mu hlavne o akciu, tak si môže hviezdičku pridať. 6/10. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 25. června 2021 a skončilo v říjnu 2021. (HanzoBureshi)

Reklama

Reklama