Reklama

Reklama

Láska ve vile

  • USA Love in the Villa
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Čerstvě nezadaná žena (Kat Graham) se dozví, že kvůli zmatku v rezervacích bude muset sdílet krásnou vilu v Itálii s neznámým cynikem (Tom Hopper). (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

allegria 

všechny recenze uživatele

Vydržela jsem se dívat asi tak do dvou třetin a nedokoukala. Nuda šílená, děj bez nápadu, trapné "vtípky", nulové herecké výkony (zvláště "on"). Korunu tomu ještě nasazuje český dabing, který si neláme hlavu tím, jak se správně vyslovují italská slova a jména (utrpení to poslouchat!). Jednu hvězdu dávám za italské verze milých písniček. ()

Zlajdaa odpad!

všechny recenze uživatele

Jakože sorry, ale i v romantické komedii ty jejich naschvály jsou zatracené rudé vlaječky volající na poplach (spoilery!) - vystavit někoho naschvál alergenu, aby dosáhli svého... Narušit soukromí... Křivě někoho obvinit z vloupání.... To vážně? Následná "romantická" linie příběhu je těžko uvěřitelná a mezi hlavními protagonisty tu chemii prostě nevidím. Takže nudné, neromantické a ani ne vtipné. ()

Reklama

VeeDee 

všechny recenze uživatele

Tom Hopper * Sem tam humor * Atmosféra Itálie * Neboli Tom Hopper je sympaťák každým coulem, a když se k jeho lišáckému úsměvu přidá britský akcent, rozhodně by si získal i mě. Škoda, že hlavní hrdinka mi moc nesedla. Vybrala bych k němu typově úplně jinou herečku. Film jako takový zařazuju do kategorie "odpočinek po náročném dni s dětmi". Jako jednohubka ke sklence vína nebo žehlení fajn. ;-) ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Prilis mnoho lasky ve vile podle Netflixovych receptu. Dva atraktivne americky korektne rozmaniti lide Julie a Charlie se exoticke lokaci sblizuji az do doby, kdy jejich romance prestava byt uveritelna. Je to lehce zapomenutelny a predvidatelny film. Typ filmu, ktere pravdepodobne najdete na kabelovych televizich s nizkou produkcni hodnotou. Maji hloupe dialogy a obsazeni, ktere postrada vzajemnou chemii. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Dosti bídná romcom, která ovšem navzdory strašlivě nenápaditému a nudnému průběhu zanechává příjemný dojem. Možná to dělá Itálie, možná řádka náznaků dobrých fórů, možná i dávka štěstí dvou ústředních postav - na začátku totiž divák rychle nabude dojmu, že jsou to tak nesnesitelní idioti (v podání dvou nevhodně zvolených herců), až jim to štěstí později jeden i přeje. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Exteriérové zábery sa skutočne natáčali v talianskej Verone počnúc meštianskym domom Casa di Giulietta, ktorý inšpiroval Williama Shakespeara pri písaní "Romeo a Júlia" až po Gardské jazero, ktoré sa nachádza neďaleko Verony. (Mandragor)
  • Zelené olivy aj v reálnom svete privádzajú niektoré mačky do šialenstva podobne ako vo filme. Obsahujú izoprenoidy, ktoré sú štruktúrou podobné aktívnej látke z kocúrnika obyčajného. (Mandragor)

Reklama

Reklama