foto

Tom Hopper

  • nar. 25.1.1985 (35 let)
    Coalville, Leicestershire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 The Hitman's Wife's Bodyguard
2019 Terminátor: Temný osud
2018 Jsem božská
2016 Kill Ratio
2014 Bojovníci severu: Sága Vikingů
2013 Cold
Knights of Badassdom
2009 Tormented
2007 Saxon

TV seriály

2020 Umbrella Academy (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2019 Umbrella Academy (TV seriál)
Bílé housle (S01E10)
Změny (S01E09)
Něco se proslýchá (S01E08)
další epizody (10)
2017 Pod černou vlajkou (TV seriál)
Konec kapitána Flinta (S04E10)
Spálené mosty (S04E09)
Kruh se uzavírá (S04E08)
další epizody (10)
Hra o trůny (TV seriál)
Východní hlídka (S07E05)
Válečná kořist (S07E04)
Spravedlnost pro královnu (S07E03)
další epizody (5)
2016 Povstání barbarů (TV seriál)
Pod černou vlajkou (TV seriál)
Černá známka (S03E10)
Hrdelní pře (S03E09)
Záchrana (S03E08)
další epizody (10)
2015 Pod černou vlajkou (TV seriál)
Krvavý soud (S02E10)
Nepříjemné pravdy (S02E09)
Ozvěny minulosti (S02E08)
další epizody (8)
2014 Pod černou vlajkou (TV seriál)
Zvraty štěstěny (S01E06)
Do boje (S01E05)
Přípravy k boji (S01E04)
další epizody (6)
2012 Dobrej policajt (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Merlin (TV seriál)
Diamantový den (2. část) (S05E13)
Diamantový den (1. část) (S05E12)
Kresba z temnoty (S05E11)
další epizody (13)
2011 Merlin (TV seriál)
Meč v kameni: část 2. (S04E13)
Meč v kameni: část 1. (S04E12)
Srdce lovce (S04E11)
další epizody (12)
2010 Merlin (TV seriál)
Artušův nástup: část 2. (S03E13)
Pán času (TV seriál)
Jedenáctá hodina (S05E01)
2007 Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)