Reklama

Reklama

Williho nic nerozhází

  • Západní Německo Das kann doch unsren Willi nicht erschüttern (více)

Obsahy(1)

Západoněmecký režisér Rolf Olsen natáčí filmy, jejichž cílem je především pobavit diváky. Patří k nim také barevná komedie Williho nic nerozhází, kterou natočil podle vlastního scénáře. Pro hlavní roli si vybral v NSR populárního herce Heinze Erhardta a ponechal mu ve filmu volnou ruku k uplatnění komického talentu. Veselohra se dobromyslně vysmívá měšťáctví a líčí s lehkým humorem dovolenou dvou německých rodinek na slunném pobřeží Adrie. (Filmový přehled)

(více)

Recenze (3)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nikdy to nemalo popularitu may-oviek so vsetkymi "Oldami" a toboz to nedosiahlo popularitu spaghetti westernov dvojice BS/TH. 50 % ()

Reklama

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Léto v Německu, rok 1970. Itálie je turistický cíl číslo jedna. Jako každý rok se vydávají mraky německých turistů směrem na jih. Jen Willi Hirsekorn (Heinz Erhardt) z Castrop-Rauxelu se nezná k žádné zbrklé cestě do cizích krajin. To se však okamžitě změní poté, co před ním nemilovaná sousedka Mizzi Buntje (Käte Jaenicke) básní o své nastávající italské dovolené. Tohle si už Willi nemůže nechat líbit. Sbalí proto ženu Sieglindu (Ruth Stephan), dceru Lotti (Irina von Bentheim), syna Kuna (Nicolai von Bentheim) a vyráží za sluncem... Zčásti parodie na německý cestovatelský fanatismus, zčásti prostě klasická komedie se skvělým Heinzem Erhardtem. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama