Reklama

Reklama

Ta dívka z fotky

  • USA Girl in the Picture
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

U silnice zemře žena a zanechá po sobě syna a muže, který je údajně její manžel. Dokument o velké záhadě, která vám pořádně pocuchá nervy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nejznámější kriminální případy svoje dokumenty už dávno dostaly, takže na scénu postupně přicházejí méně provařené kousky. Země neomezených možností jich má evidentně pěknou řádku a milovnicí true crime si tak můžou mlaskat. Záhada kolem jedné dívky z fotky určitě jen tak nezapadne, protože jde o neskutečně zamotaný a nechutný příběh o lidském utrpení. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

další true crime dokument, který prověří divákovu představivost a trpělivost. Díky těmhle počinům už je nám celkem jasné, že v Americe je možné skoro všechno a je v mnoha ohledech rájem pro podobné psychopaty a úchyláky, ale tady je to tak extrémně creepy a překombinované až z toho jde hlava kolem. Když už to v jednu chvíli vypadá, že se celý případ vyřešil nevyřešil, přijdou další zvraty a zjištění a to jde jen o jeden případ z mnoha, které se podobné "péče" nedočkaly...75% ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Děsivý příběh o tom, jak se dvěma nezralým adolescentům narodilo dítě, na které se vykašlali a jenž díky alarmujícímu jednání nezodpovědné, psychicky labilní matky skončilo v rukou psychopatického jedince. To chudák děvče nemělo moc šancí, už od začátku své existence. Snímek zpracovává silné a divácky vděčné téma absurdního chování a vyhrocených situací natolik chaotickým způsobem, že mnohé emoce působí křečovitě, uměle. Přeskakování v čase, snaha tvůrců nic nevynechat a zprostředkovat divákovi děsivou atmosféru celého sledu událostí, je to, co nakonec snímku docela uškodilo z hlediska koukatelnosti. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Brrr, tak tohle je vopravdu mrazivě zastrašující příhšh jedný hodný dívky, která mělo ovšev celej život v pátách šílence... Od začátku to působí skoro jako film, děsivej osud pár lidí se rozplejtá a to napětí tady fakt je. NA to, že je to dokument, tak sem byl napjatej víc než u většiny kriminálek.. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Příběh, který je spíš smutný než atraktivní, a neuvěřitelný tak, že by jako scénář neobstál coby nevěrohodný. Objektivně spíš 4*. Ta jedna navíc je pro Suzanne. Za to, že nedostala šanci, za krásu a lásku, kterou rozdávala, ač sama žila v pekle. A za Michaela, kterého nemohla ochránit, ač ho milovala celým srdcem. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Kniha z roku 2004 „A beautiful child“ od Matta Birkbecka, jenž je ve filmu zmíněna, je nejprodávanější literatura faktu. Velký zájem o knihu vedl NCMEC (Národní centrum pro pohřešované a zneužívané děti) ke znovuotevření případu (r. 2011). FBI díky tomu, po dalším rozhovoru s Floydem, zjistila pravou totožnost unesené dívky. (zuzza11)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno