foto

Paul Hipp

  • nar. 17.7.1963 (54 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Vítejte v New Yorku
2013 Limbo
2011 4:44 The Last Day on Earth
2010 Laseuteu gatpadeo
2007 Manchild (TV film)
Na jih od Pico
2006 Hide & Seek
Two Tickets to Paradise
2002 Zuřící proměna (TV film)
2000 Death of a Dog
More Dogs Than Bones
Vražda v dámském klubu (TV film)
Čekání na smrt
1998 Cleopatra's Second Husband
Feťáci
1997 Půlnoc v zahradě dobra a zla
Tváří v tvář
Vicious Circles
1996 Pohřeb
1993 Boy Meets Girl (TV film)
The Last Shot (TV film)
1992 Bad Channels
Poručík
Smrtonosná zbraň 3
Vraždy na pobřeží
1988 Liberace: Behind the Music
Nenechavé prsty
1987 Čínská dívka

TV seriály

2018 Průměrňákovi (TV seriál)
Mommapalooza (S09E13)
2017 Průměrňákovi (TV seriál)
The Confirmation (S08E19)
2016 Průměrňákovi (TV seriál)
Pirát silnic (S08E05)
2015 Průměrňákovi (TV seriál)
Země ztracených (S07E05)
2014 Průměrňákovi (TV seriál)
Měsíc v bouři (S05E16)
2013 Průměrňákovi (TV seriál)
Maturitní ples (S04E22)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Down Range (S07E03)
2012 Průměrňákovi (TV seriál)
Vánoční sleva (S04E09)
2011 Průměrňákovi (TV seriál)
Vánoční dárek (S03E11)
Ples (S02E22)
2010 Průměrňákovi (TV seriál)
Halloween (S02E06)
Signály (S01E23)
2009 Vražedná čísla (TV seriál)
Šipka času (S05E11)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Ukradený domov (S02E22)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje čtvrteční večery (S05E17)
2005 Carnivale (TV seriál)
New Canaan (S02E12)
Periferie Damašku (S02E08)
Cestou do Damašku (S02E06)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Konec hry (S03E18)
2001 Three Sisters (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2000 Death of a Dog

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace