foto

Ian Patrick Williams

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Eyewitness
2016 Amazing Ape
2014 Action Hero
Sound and the Shadow, The
Untold
2013 Delirium
2010 American Bandits: Frank and Jesse James
Nenasytný parazit
Touch Wood
2009 Dire Wolf
Prison Break: The Final Break (TV film)
The Last Resort
2008 Finding Red Cloud
Konec světa
Suprhrdina
2007 Chicago Massacre: Richard Speck
2003 Král temné síly
2002 Zamilovaná do vraha
2000 American Tragedy (TV film)
1999 Born Bad
1994 Roseanne: An Unauthorized Biography (TV film)
1993 Donato a dcera (TV film)
1992 Bad Channels
1991 Cesta života: Příběh Jill Irelandové (TV film)
Druhá strana lásky (TV film)
Není v tomto vesmírném prostoru zabijáků (TV film)
Žena, která zhřešila (TV film)
1989 Robot Jox - Zápas robotů
1988 Blueberry Hill
1987 Panenky
Šest z Alcatrazu (TV film)
1986 TerrorVision
1985 Re-Animator
1979 Bleacher Bums (TV film)
Dummy (TV film)
1978 Stony Island

TV seriály

2014 Ray Donovan (TV seriál)
Yo soy capitán (S02E01)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Road Home (S09E13)
2013 Sam & Cat (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Svědkové (S04E17)
2010 Eagleheart (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Butch & Sundance (S02E02)
Chuck (TV seriál)
Chuck a líbánky (S03E14)
2009 Dexter (TV seriál)
Dobrý den, Dextere Morgane (S04E11)
Útěk z vězení (TV seriál)
Konečně volní (S04E24)
Ta stará koule na řetězu (S04E23)
2007 Odložená žena (TV seriál)
2006 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Buldoci, do toho! (S07E06)
2005 Menciův svět (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Still Life (S02E09)
Alias (TV seriál)
Sólo (S05E06)
2002 Leap of Faith (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Duchové (S06E17)
1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
1997 Batman (TV seriál)
Journey of Allen Strange, The (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Louie Show, The (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Unholy Alliance (S01E03)
Zmije (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Psí bouda (S10E21)
1995 Unhappily Ever After (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Wink (S07E04)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Good Grief (TV seriál)
Grand Slam (TV seriál)
Married People (TV seriál)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)
Have Faith (TV seriál)
Lebkouni (TV seriál)
Major Dad (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Poppy u stromu (2. část) (S02E02)
Poppy u stromu (1. část) (S02E01)
1986 Designing Women (TV seriál)
Kriminální příběhy (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
1984 E/R (TV seriál)
1982 Seven Brides for Seven Brothers (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 In the Absence of Good Men
2001 Bleacher Bums (TV film) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace