Reklama

Reklama

Nejnenáviděnější chlap na internetu

(seriál)
  • Velká Británie The Most Hated Man on the Internet
Trailer
Velká Británie, 2022, 2 h 43 min (Minutáž: 43–61 min)

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Odhodlaná matka chce odstranit z pornostránek fotky svojí dcery a pustí se do drsného online tažení proti bezohlednému zakladateli webu, který intimní fotky zneužívá. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Hunter Moore možná byl nejnenáviděnější muž na internetu, ale v souboji s angažovanou matkou, která už před lety měla potřebu lézt do záře reflektorů, by člověk skoro fandil jemu. V dokumentu je správná i špatná strana jasně oddělena, ale celý problém vězí trošku jinde a k jeho vyřešení rozhodně nedojde. Největší hvězdou pak není ani tak bezedná Análka, ale hnutí Anonymous, které bohužel dostalo jen minimum prostoru. ()

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

V případě tohoto dokumentu se naprosto zoufale tlačí na pilu aby divák sympatizoval s pipinkami a idioty, teda pardon, "oběťmi". Bohužel se to těžce nedaří, protože to byli do jednoho blbci, kteří si to do jednoho když ne zasloužili, tak víceméně sami přivodili. Hunter byl hovado non-plus ultra ale i přes všechnu svoji zhovadilost popravdě skutečně nebyla jeho vina ani zodpovědnost, že nějaká pitomá (plnoletá) holka se vyfotila nahá na internet a někomu to poslala, byť mailem - to se prostě nedělá a tečka. Zbytečná pitomost a ztráta času dobrá tak leda pro pobavení nad hloupostí některých lidí. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Další dokument, zaoberajúci sa úpadkom morálky dementnej mládeže, ktorá sa (ne)vedno prečo, nevie zaradiť do spoločnosti. Kto je vlastne na vine? Rodičia? Škola? Priatelia? Alebo je to proste tak jednoduché, pričom to nemôže byť nič iné, ako nízke IQ s ktorým sa podaktorí proste narodia, pričom bez dozoru či dohľadu sa stávajú primitívnou, neriadenou strelou? Kurva, ako ma môže okruh priateľov presvedčiť o tom, že si mám strčiť do riti penu na holenie??? Ako jebnutý musíš byť, aby si toto reálne urobil, pričom následne od toho očakával, že budeš verejnosťou vnímaný, ako slušná, populárna osoba, ktorá si zaslúži viac 🤦‍♂️ Asi by som mal navštíviť nejakého odborníka, lebo mám taký dojem, že moja empatia s týmito ľudmi nedosahuje takmer žiadnej úrovne. No na druhej strane (!!!), klobúk dolu pred matkou (dcéra ako nevinná obeť - to je iné!), ktorá necúvla pred samoľúbym, narcistickým, zakomplexovaným kokotkom, ktorý by si zaslúžil akurát tak anál s pluhom od traktora. Vždy mi boli ľudia tohto druhu sympatickí, ktorí sa nezľaknú, bojujú, a presne zato tá štvrtá. No a samozrejme za ten dokonalý “prank” v takmer úplnom závere od určitej skupinky ľudí s dokonalou maskou, ktorý fakt bavil. ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Před shlédnutím dokumentu jsem o existenci IAU a Huntera Moora neměla ani tušení. A jsem za to teda ráda. Dokument dost dobře nastiňuje, co to je za sociopata.  Souhlasím s názorem, že tři epizody jsou fakt moc natahovaný a poloviční stopáž by neuškodila. Je teda škoda, že sám Hunter odmítl účast, ale s tou jeho povahou se člověk ani nemůže divit. ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Amerika je sice země neomezených možností, ale taky omezených lidí. Hunter Moore byl toho zdárným příkladem. Problém tkvěl v tom, že zákon byl na něj v tomto případě krátký a bojovat se proti němu nedalo a vlastně dodnes moc nedá. Jenže jakmile postnete nahou fotku jedné dívky, jejíž matka si nenechá srát na hlavu, tak se sice pomalu ale jistě může začít srát Vám. Začíná tak dlouhý a táhlý boj proti jednomu internetovému praseti a dementovi v jednom. Smutné na tom nejvíce bylo to, že měl spoustu followerů, kteří jej uznávali jako Boha a byli tak ještě větší idioti než on sám. Dokument otevírá hodně otázek jak a jestli lze vůbec do budoucna proti tomuto systému bojovat. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama