Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(5)

Seriál se odehrává ve světě hudebního průmyslu a sleduje samozvaného guru a vůdce novodobého kultu, který naváže komplikovaný vztah s vycházející popovou hvězdou. (HBO Max)

Recenze uživatele Slayaphine k tomuto seriálu (4)

Idol (2023) odpad!

Emocionálne, charakterovo a intelektuálne mŕtve. Na žiadnej postave vám nezáleží a nemá to zápletku. Je to zlé ale takým tým nudným spôsobom kde ani nemáte silu sa sťažovať a miesto toho sa iba zamýšľate nad tým ako ste tomu mohli obetovať 5 hodín života. ()

Dvojitá fantazie (2023) (E02) odpad!

Menej než 5 minút Hari Nef si ani iné hodnotenie nezaslúži... ()

Úsvit (2023) (E03) 

Wau. Počas prvých dvoch epizód mi Abel Tesfaye neprišiel až tak zlý ako väčšine divákov, no scény v tejto epizóde kde zastrašuje iné postavy sú čisto komické. Nie je v nich žiadne napätie, Abel hovorí a vyzerá úplne rovnako ako keď robí čokoľvek iné a dokonale to doplňuje postava Leia (Rachel Sennott) ktorá je z toho krátkeho mantáka s copíkom celá vystrašená. Leia samotná je tak trápna postava a urážka Rachel Sennott. Načo plytvať dobrou herečkou na tak plochú a jednodimenzionálnu postavu? Hank Azaria zachraňuje túto epizódu vzhľadom k tomu že Hari Nef v nej nie je. ()

Související novinky

Třetí řada Euforie má problémy

Třetí řada Euforie má problémy

26.03.2024

Loni v listopadu se na představení příštích projektů ze stáje HBO její představitelé holedbali tím, že třetí série úspěšné Euforie je v odklepnuta, v přípravách a na obrazovky chtivých náctiletých… (více)

Kde se bude odehrávat třetí řada Bílého lotosu?

Kde se bude odehrávat třetí řada Bílého lotosu?

28.03.2023

Kabelovka HBO se nedávno rozloučila s první sérii seriálového hitu The Last of Us, už nyní ale diváky přivítala závěrečná sezóna oceňovaného dramatu Boj o moc, ještě v letošním roce nás pak čeká… (více)

Reklama

Reklama