Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Natalie, kterou čekají závěrečné zkoušky na vysoké, si udělá těhotenský text a podle jeho výsledku pak paralelně prožívá dva různé životní příběhy. Co ji čeká a nemine? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Chen 

všechny recenze uživatele

Nic zlomového, ale příjemně natočená a zahraná záležitost, která by z námětu mohla vytěžit trochu víc, ale nenudila. V poslední třetině je místy trochu matoucí, když se začnou jednotlivé dějové linky více proplétat a hlavní hrdinka mění účes, ale jinak vlastně nemám větší výtku. Je to slušně odvedená práce. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tým najlepším na tomto filme je samotná kompozícia dvoch osudov, ktoré sa odvíjajú od výsledku tehotenského testu. Bohužiaľ, obe dejové línie pôsobili ako klasické romantické komédie, ktoré ničím extra nevynikli a mali v sebe množstvo klišé. Ale treba uznať, že aspoň prehľadnosť bola v tomto filme skvelo zachovaná a nemusel človek tápať, že ktorý paralelný osud je ktorý. Celkovo to teda nebolo zlé, ale zas ani nie nejaké vynikajúce. Proste taká bežná "feel good" jednohubka s príliš idealistickým posolstvom - ale nevadí, však treba myslieť pozitívne :) 3* ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tak či onak, dopadla dobre. Bavil ma štýl rozprávania, žasol som nad náročnosťou natáčania, ale je to veľmi šablonkovité. Deje sa jej vždy len to, čo sa udiať má a čo ju niekam posunie. Život takto nefunguje. Kvitujem ale to, že aj dráma sa dá natočiť tak, že som si nešklbal kotlety a bavilo ma to pozerať. 3 z 5 ()

VeeDee 

všechny recenze uživatele

Oddechový film pro holky (no dobrá, i pro ženy, protože ani já už nejsem nejmladší). Je to moc milý film se sympatickou hrdinkou. Aneb jak může skončit osud, pokud jedna událost dopadne anebo nedopadne...?  V každém případě, jak Janek zpívá: "Svět se točí a všechno bude fajn!" A to je prostě fajn. ;-) ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Hodně jsem se rozmýšlela mezi 2 a 3 hvězdami. Nakonec jdu níž hlavně proto, že originalita byla pouze ve stylu vyprávění, ale nakonec z toho vylezly dva tuctové rom-dram minifilmy bez špetky originality. Hlavní hrdinka byla většinou fajn, ale jinak se mě postavy nijak extra nedotkly. Podobně rozdvojený příběh má i film Srdcová sedma a ten se mi líbí mnohem víc. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama