foto

Andrea Savage

  • nar. 20.2.1973 (44 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The House
2015 Down Dog (TV film)
Milenci těch druhých
2014 Jason Nash Is Married
Pro, The (TV film)
To nejsi Ty
2012 Republicans, Get in My Vagina
2011 S tím nic nenaděláš
2010 Blbec k večeři
2009 Miluji tě, Beth Cooperová
2008 Bratři z donucení
2007 Pokerový král
1995 Song of the Sea

TV seriály

2017 I'm Sorry (TV seriál)
iZombie (TV seriál)
Eat a Knievel (S03E08)
Spanking the Zombie (S03E05)
Zombie Knows Best (S03E02)
další epizody (4)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Shucker (S09E09)
The Accidental Text on Purpose (S09E06)
2016 iZombie (TV seriál)
Salivation Army (S02E19)
Dead Beat (S02E18)
2015 The Hotwives of Las Vegas (TV seriál)
2014 Hotwives of Orlando, The (TV seriál)
2013 Kroll Show (TV seriál)
Newsreaders (TV seriál)
2012 Profesionální lháři (TV seriál)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
2011 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Bulbrouci (S03E06)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
2009 Glenn Martin DDS (TV seriál)
Liga snů (TV seriál)
Párty na klíč (TV seriál)
2008 Life & Times of Tim, The (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
2007 The Winner (TV seriál)
2006 Dog Bites Man (TV seriál)
2005 Stacked (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Škodolibost (S02E17)
2004 Significant Others (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
2002 Good Morning, Miami (TV seriál)
In-Laws (TV seriál)
2001 Inside Schwartz (TV seriál)
1999 Stark Raving Mad (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
1994 Sladké údolí (TV seriál)

Dokumentární

2005 I Love the '90s: Part Deux (TV seriál)
'Reservoir Dogs' Revisited (TV film)
2004 I Love the '90s (TV seriál)

TV pořady

2008 Root of All Evil (TV pořad)
2003 Real Time with Bill Maher (TV pořad)
Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 I'm Sorry (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace