Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se chce dítě dostat z tábora domů, způsob si vždycky najde. I kdyby mělo zbourat celý rozvrh střídavky. Děti jsou sice na táboře, ale rodičům přesto nevychází plány podle jejich představ. Nestihnou si ani trochu užít volna a už musí pro Johana zpátky na tábor nebo přestavovat dům. (TV Nova)

Recenze (2)

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Faktem je že na to koukám hlavně kvůli Zuzaně Vejvodové. Ta ženská je naprosto skvěle napsaná a hraje to dokonale... Tak strašně mě sere, že to nemá obdoby. :-)) Hlavně za její výkon dávám 3* ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem poměrně dlouho. Točí se to kolem dvou naprosto nesnesitelnejch postav. Berenika Kohoutová a Zuzana Vejvodová. Ty dvě mě dokážou tak otrávit, že smekám před sebou a všema, kteří to vydrželi až sem, a kteří nedejbože budou pokračovat. Protože toto dobrý fakt není. A i přes to, že film Střídavka nebyl taky žádnej zázrak, tak je to 90 minut prudy. kdežto seriál bude pít divákům krev bůhvíjak dlouho.S koncem šestýho díu s tímhle serošem končím. Dost pozdě. P.S. Bohužel jsem se nechal nalákat nicneděláním na další díly, a snížím hodnocení na jednu hvězdu. 20%. ()

Reklama

Reklama