foto

Tomáš Jeřábek

  • nar. 24.9.1974 (42 let)
    Kolín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mars
8 hlav šílenství
2016 Dechovka (divadelní záznam)
Menandros & Thaïs
Pravý rytíř (TV film)
2015 Gangster Ka
Gangster Ka: Afričan
Padesátka
2014 Gottland
Zakázané uvolnění
2013 Rozkoš
2012 Modrý tygr
2008 Děti noci
2007 Tři srdce (TV film)
2006 Poslední prázdniny
2004 Román pro ženy

TV seriály

2017 Svět pod hlavou (TV seriál)
Mrtvý muž (E09)
Rodinná záležitost (E08)
Smrt špiona (E07)
další epizody (9)
Temný Kraj (TV seriál)
Pekelníci pokračování (E08)
Pekelníci (E07)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Bahno (E04)
Rapl (TV seriál)
Zimmer frei (S01E13)
Zdař Bůh! (S01E12)
Tichá voda (S01E11)
další epizody (13)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Krása na export (S01E09)
Doktor Martin (TV seriál)
Šťastně až do smrti (S02E07)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Informátor (S02E02)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Konec doktorů v Beskydech (S01E16)
Ohrožený druh (S01E15)
V lese (S01E12)
další epizody (4)
Potkali se na sídláku (TV seriál)
Případ pro exorcistu (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Všechny moje lásky (TV seriál)
Recept na zajíčka (E23)
Pan Motýl (E22)
Recept na šťastný život (E21)
další epizody (12)
2014 Clona (TV seriál)
První oheň (E02)
Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Škoda lásky (TV seriál)
Zamilovaná (S02E07)
Divná Bára (S02E04)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Klukovina (E05)
PanMáma (TV seriál)
Hypnomáma (E13)
Sanitka 2 (TV seriál)
2012 Základka (TV seriál)
Ředitel (E10)
Chemie lásky (E09)
Školou chodí Mikuláš (E08)
další epizody (10)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Příběh sňatkového podvodníka (E08)
2010 Zázraky života (TV seriál)

Dokumentární

2015 Film o filmu GANGSTER KA (TV film)
2009 Jan Hus - mše za tři mrtvé muže

TV pořady

2016 Comedy Club (TV pořad)
Kdo to ví? (TV pořad)
Kancelář Blaník (TV pořad)
ČR - Libanon 2:5 (S04E10)
Milošt (S04E09)
E. E. T. Mimozemšťan (S04E08)
další epizody (4)
2015 Boj o koláč (TV pořad)
2014 Možná přijde i charita 2014 (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2003 Baráž (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2014 Možná přijde i charita 2014 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace