Reklama

Reklama

Prokletí městečka Bridge Hollow

  • USA The Curse of Bridge Hollow
Trailer

VOD (1)

Tohle město na halloweenské výzdobě opravdu nešetří. Když ji ale oživí zlý duch, musí proti němu táta, který svátek mrtvých nesnáší, spojit síly s dospívající dcerou. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Pohodový rodinný film. Celkem slušné triky. Humor je spojen zejména s Marlonem a Robem Rigglem. Na závěr slušný cliffhanger. Rozhodně by mi nevadil druhý díl. Městečko Bridge Hollow by se dalo slušně rozvinout. Jeff Wadlow svojí roli zvládá a herce celkem slušně kočíruje. Netflix by mohl nasypat nějaké peníze a rozjet celkem zajímavou sérii. Je to na slušné 3 hvězdy, ale když někdo může dát tomuto filmu klidně odpad, můžu dát v klidu 4. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Hovadina pre deti, veľmi podobná Hubieho Halloweenu. Možno aj ešte menej vtipná, no aspoň nie až tak trápna. Wayans ale nie je žiadna výhra a Sandlerovi má bližšie viac jak som si myslel (čo sa týka sympatií). Našťastie film rýchlo ubehne a aj to beriem ako isté pozitívum. ()

Reklama

Hyperbolic 

všechny recenze uživatele

Já nevím, tyhle Netflixovské family horory mi někdy sednou, někdy ne. Tenhle se mi ale líbil, efekty parádní, Halloweenská atmosféra taky, dostal jsem chuť si taky vyzdobit dům. A Wayansův humor mám prostě rád, ty grimasy jsou úžasný. Hit the road Jack and don't you come back. No more, no more. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemná halloweenská komedie o městečku se strašidelným domem, který je naprosto parádní, kde se každý rok mohutně oslavuje Halloween a kam se právě do onoho domu přistěhovala rodina z Brooklynu. A protože předvečer svátku Všech svatých právě nastává, je i městečko patřičně vyzdobeno. Nechybí armáda mrtvých, čarodějnice či obří pavouk. A co čert nechtěl, dospívající Sydney se postará, aby se na svobodu dostal uvězněný duch zlotřilce Jacka. A pak už všechny dekorace a figuríny ožijí a vydají se rozdat si to s obyvateli na strašidelný festival. A proč ne? Nejzábavnější mi přišla bitva s pavouky v důchoďáku a hned potom masakr fotbalových kostlivců motorovou pilou. Rozhodně mnohokrát lepší, než hrůzy typu Krotitelé duchů (2016). ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Po hodně dlouhé době film s Marlonem Wayansem. Herec, který mě baví i v parodiích a nejvíc pošahaných komedií co můžou existovat, ale vždy se kvůli němu u těch filmů zasměju a dokoukám až do konce. To stejné nastalo i tady. Zase mě jeho přítomnost nezklamala, bohužel to nic nemění na tom, že je tohle prostě blbost a vícekrát se na ní dobrovolně asi koukat nebudu. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Když Howard (Marlon Wayans) a Sydney (Priah Ferguson) mluví v autě o tom, jestli byl pavouk skutečný nebo šlo pouze o iluzi, jde si povšimnout narážky – zmíní, že se to šíří jako virus a začalo to u netopýra, což je jasná narážka na covid-19. (griph)

Související novinky

Nový animovaný Bugs Bunny je na cestě

Nový animovaný Bugs Bunny je na cestě

04.05.2023

Oceněný scénárista a reklamní režisér Robert Rugan v nedávném podcastu prozradil, že byl najat společností Warner Bros. Pictures, aby napsal nový hraný a animovaný hybridní film o nejslavnější… (více)

Reklama

Reklama