Reklama

Reklama

Monta in sella!! Figlio di...

  • Španělsko Repóker de bribones (více)

Obsahy(1)

Dean a Sam Madisonové jsou známí bankovní lupiči. Když je Sam chycen a odsouzen k smrti, Dean se rozhodne jej vysvobodit. Proto vymyslí rafinovaný plán, do nějž zasvětí dvojici karetních podvodníků, Francouze Andrého a jeho svůdnou neteř Agnes. Po akci všichni čtyři společně prchají před zákonem, nicméně v jejich skrýši je vyhledá slepý Mexičan Felipe, který je zasvětí do svého plánu k získání zlata v hodnotě několika milionů dolarů. Podivná pětice dobrodruhů se tak vydává na strastiplnou cestu do revolucí zmítaného Mexika, aby provedla zdánlivě nemožný plán... (špaček421)

(více)

Recenze (2)

špaček421 

všechny recenze uživatele

Ani to není moc western, spíše dobrodružný film s prvky komedie. Čtveřice tuláků žijících mimo zákon (dva bratři, bankovní lupiči, francouzský karetní podvodník a jeho sličná neteř) je nucena se dát po jedné zpackané loupeži dohromady, když tu je dostihnuta slepým Mexičanem, který jim dá nabídku, již nemohou odmítnout (buď přijmete, nebo vás zastřelím) - dostat se do pevnosti mexického revolučního vůdce, který terorizuje své okolí a shromáždil u sebe všechno zlato - a to zlato mu ukrást. Ve filmu samozřejmě nechybí plno napínavých scén a nakonec se dočkáme i přestřelky, i když nijak dlouhé, ale hlavně tu nechybí nadhled a vtip. Mark Damon mi oproti jiným filmům ani nevadil, spíše mě vůbec nezajímal, veškerou pozornost na sebe strhává Rosalba Neri, která tu má opravdu velkou roli, ve které může uplatnit nejen krásu, ale i herecké nadání. Škoda, že takových filmů má málo. ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Tenhle styl mám rád. Paradoxně vylupování pokladu je nejslabší částí, přestřelky nejsou tak početné ani dobré, jak to vypadalo z traileru. Poslední minuty se i přes akci neúnosně vlečou. Ale zase tu máme spousty legrace a dobírání si postavy Rosalby Neri. Mezi Damonem a Neri to jiskří! Ti dva spolu něco museli mít. A vůbec všechni herci podávají na levný western slušné výkony. Film funguje nejlíp v komediální poloze. Damonovy lajny nemají chybu. Film by si jednoznačně zasloužil vydání na DVD v lepší kvalitě než bezbarvý VHS rip, na kterém jsem ho viděl. "Agnes, normally I hate asking about favours, but this is different, we could die. Agnes, where the hell are you..." x-D ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama