Reklama

Reklama

Mafia Mamma

  • Velká Británie Mafia Mamma (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Kristin (Toni Collette) žije poklidný život v Americe. Ve vztazích jí to moc nevychází, ale kamarádky se pro ni rozdají a čas na sklenku dobrého vína se také vždy najde. Když se však dozví, že se stala hlavou mafiánské rodiny po právě zesnulém dědečkovi, její život se obrátí na ruby. Vyzbrojená uměním dělat neodolatelné muffiny se Kristin vydává do Itálie, aby převzala otěže rodinného podniku… (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (77)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

překvapivě zábavná lehce akční komedie a ženě středního věku, jejíž snahy o kariéru ve zrychlené Americe naruší úmrtí jejího dědy, který byl shodou okolností hlavou mafiánské rodiny a Kristin si jako svou jedinou přímou příbuznou vybere jako svého následovníka. Celý film je slušně odlehčený a uvědomuje si svoje limity a jistou přitaženost za vlasy. Pro Catherine Hardwicke je to tak její doposud nejlepší režijní kousek, nicméně vzhledem ke konkurenci, kdy jejím nejlepším filmem byla do teď slaboučká Červená Karkulka není zas takový problém. Trochu škoda, že víc prostoru nemá Monica Belluci, ale Toni Collette to i tak zvládá táhnout s prstem v nose...60% ()

SilentMemory 

všechny recenze uživatele

Empowering And funny. Pozdvihlo mi to náladu takže to fakt oceňujem a hodnotím ako dobrú komédiu. Viackrát som sa dobre zasmiala. Navyše to nie je plytké ale má to celkom prepracovaný obsah a vtipné postavy (mimochodom to obsadenie=pastva pre oči, teda až na toho best killera). Ešte k tomu to má pridanú hodnotu v správe validate yourself and do not give a shit. Rozumej: nepreberaj zodpovednosť za to čo ti nenáleží. Alebo ďalšia perla: ,,Do not ,,Brava me". I did a Bad thing." XD Talianska kultúra to celkovo zaklincuje podobne ako kultúra slovenských babičiek...alá naložiť trojitú dupľu. Alebo v prevýchove vedúcej k prejaveniu rešpektu. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Potrhlá, ale vcelku zábavná taškařice o jedné praštěné Američance, která se stala hlavou jedné mafiánské rodinky. Italsky švihlé, s pár opravdu vtipnými momenty, dobrou muzikou a slušným obsazením. Jako zápor bych viděla zcela nevyužitý potenciál Monici Bellucci, toho kontrastu mezi ní a Toni Collette a také to, že děj a akce film nikam neposouvaly, spíše to celé tak trochu stagnovalo. Jako příjemná jednohubka pro pobavení dobré. Za mne 68%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na to, aby to byla plnohodnotná parodie na mafiánské filmy, to bylo málo střelené a na inteligetnější komedii zoufale blbé. Toni Collette považuji za vynikající herečku, ale tady je totálně na pěst a její postava je nebetyčná kráva. celý film je pak jen sáhodlouhým čekáním na vtip, který nepřichází. 15% za Monicu, která i přes blížící se šedesátku vypadá nehorázně šik. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Jediný frk, co mě pobavil, byl vysloven hned zkraje, když hlavní hrdinka prohlásila: "Je mi čtyřicet". Nevím, proč se babička ztrapňuje hraním si na sexy a čtyřicítku a přitom není ani jedno, místo aby hrála odpovídající role s partnery odpovídajícího věku. Jinak je to užvaněná, uječená a trapná romantická komedie, do které přimíchali pár jako mafiánů, aby to nebyla zase až taková tuctová hovadina. (12%) ()

Galerie (155)

Zajímavosti (1)

  • Natáčalo sa od 9. mája do 22. júna 2022 v Ríme a v Bracciano (Taliansko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno