Reklama

Reklama

Čung_E

Trailer

VOD (1)

Specialistka na umělou inteligenci v blízké postapokalyptické budoucnosti naklonuje mozek vlastní matky, která bývala elitní vojačka, aby tím ukončila občanskou válku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Silnejšie tri hviezdy. Taký mix Universal Soldiera a Ghost in the Shell, ale to druhé v podstate len spracovaním. Zaujímavá vízia budúcnosti, Južná Kórea sa nebojí urobiť to, čo už poznáme na xtý pokus a predsa inak a zaujímavá myšlienka klonovania a využiteľnosti, ktorú som doteraz vo filmoch nevidel. Len škoda toho, že trailer klamal telom a jednoducho tu šlo skôr o drámu ako o akčňák. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Strata casu, futuristicky trapas s hroznymi hercami i dialogmi a plny nepodareneho a lacneho CGI. Jednohviezdie len za pouzite myslienky s prenosom "vedomia", AI a znamymi pojmami z vedeckeho sveta, ktore isto nechapal ani samotny tvorca. Mohol si dat aspon tu pracu, aby si ich nechal vysvetlit odbornikmi a neurobit tak medzi dolezitymi vydobytkami a smerovanim vedy taky odporny gulas. Neodporucam. Kusok od odpadu. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Zprvu zajímavě vypadající sci-fi, která ale hodně dlouho neví co chce říct a to co z ní pak vyleze budí dost velký údiv. Na druhou stranu je to hodně originální pojetí. Sang-ho Yeon umí točit líbivě. Slušná akce, trikové inferno v závěru i scény matky s dcerou mají něco do sebe (minipointa týkající se malé panenky je vyloženě krutá). Bezútěšná realita, kde sice nemusíte umřít, ale můžou si z vás udělat sexpajduláka nebo uklízeče si vyloženě říká o pokračování z civilního života. Hyeon-joo Kim skvělá. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Sledoval jsem v očekávání, zda se v Asii konečně podařilo udělat dobrý science fiction film - stále tomu něco schází. Má to výbornou myšlenku a vymyšlený svět, má to výborně ztvárněné roboty, emocionálně mě to však nebralo a jedna postava mě celkem vadila (přesto že jsem následně pochopil proč je taková, jaká je). Možná by nebylo zlé, kdyby se jednou našel režisér a scénárista, kteří udělají scifi bez tradičních korejských emocí. Čistě akci. ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Trochu Blade Runner, trochu Ex Machina. Ve výsledku poměrně originální béčkové sci-fi, které chytá grády až s blížícím se koncem a prezentuje divákům i nějaký varovný přesah ohledně budoucnosti a korporací, ostatně jak se o to snaží téměř každý cyberpunk. Problém je však děsně utahaná první polovina, kdy jsem měl pocit, že se děj nikam neposunuje, tudíž by i přes kratší stopáž neuškodilo střihnout to ještě o 20 minut. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

  • Soehyun (Soo-yeon Kang) trpí nevyléčitelnou chorobou, která ji má behěm pár měsíců zahubit. Filmová hrozba se stala bohužel skutečností, Soo-yeon Kang zemřela v květnu 2022, pár měsíců po skončení natáčení. (cerdax2)

Reklama

Reklama