Reklama

Reklama

Držitel ceny Tony® Ben Platt a Molly Gordon hrají v nové komedii Divadelní tábor nejlepší přátele a divadelní instruktory v krachujícím táboře na severu státu New York. Když dorazí bezradný ajťák, aby vedl nemovitost (ke zkáze), oni a jejich produkční manažer se spojí se zaměstnanci a studenty, aby zinscenovali mistrovské dílo a udrželi tak letní tábor nad vodou. (Disney+)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (10)

Marze 

všechny recenze uživatele

Pripomina to trochu zanr mockumentary cili pseudodokument (zobrazuje smyslene udalosti a prezentuje je jako skutecne formou dokumentu). Chce to predporozumeni predem americke divadelni historii.Nenajdete tu nic oslavneho, ale je tu dost pravdy. Satiru aniz by byla kruta. A humor. ()

Joedas 

všechny recenze uživatele

Sympatickej hold i výsměch. Tvůrčí tým očividně čerpá ze zkušeností a viditelně se baví, střelba do vlastních je proto v týhle malý a příjemný komedii o to trefnější. Navíc díky poctivýmu a upřímnýmu provedení fungujou i věci otřepanější, třeba postava neschopnýho syna indisponovaný ředitelky campu, kterej to má celý udržet nad vodou, je v podání JImmyho Tatra okouzlující ozdobou filmu a spolehlivym zdrojem zábavy. Zatím co jinde by tahle skoro až karikatura mohla působit otravně, tady mě tenhle trouba se srdcem na správnym místě bavil moc a i díky němu jsem se párkrát smál i nahlas. Takže spokojenost. ()

Reklama

TOMEK17 

všechny recenze uživatele

9/10. Nepamatuji si, kdy mě naposled tak překvapil film, protože to může být skutečně jeden z nejzábavnějších filmů, jaké jsem kdy viděl! Z velké části je to díky neuvěřitelně vtipným, srdečným a poutavým výkonům. Tento film skutečně potvrzuje staré přísloví „neexistují žádné malé role, pouze malí herci“, protože každý jednotlivý účinkující je zloděj scén, který se k této příležitosti dokonale hodí. Nemohl jsem vybrat jednu hvězdu, protože všichni jsou bezchybní. Dialogy jsou vtipné a chytré a prostě naprosto zábavné. Opravdu se budete po celou dobu nahlas smát a usmívat se od ucha k uchu. Nepamatuji si dobu, kdy jsem se u filmu tak bavil, když mi komedie připadala tak snadná. Nejde však jen o humor. Theatre Camp má také silné a srdečné poselství o síle umění a o tom, jak může skutečně sblížit lidi a poskytnout lidem zásadní východisko, což bylo předáno opravdu dobře a dodalo filmu také emocionální prvek. Styl 'mockumentary' je inspirovanou volbou, která dává vzniknout brilantní komedii i zábavnému vzhledu a dojmu filmu. Ke všemu je tu povedený táborový závěrečný akt, který jen dokonale shrnuje, čím tento film je. Je to tábor, je to úžasně zábavné a je to spousta legrace. ()

Baerdeller 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpřístupnějších nezávislých filmů za dlouhou dobu s feels good atmosférou a špetkou artu v sobě, silné 3***. A to o filmu stačí - zbytek komentáře bude o Molly Gordon. :) Molly jsem jako první viděl v The Bear, kde mi i v menší vedlejší roli zaujala. A to se ji znovu povedlo i tady. A nyní koukám, že krom vedlejší role se podílela i na režii se scénářem. Samozřejmě nevím, jak velkou roli v těch oblastech hrála, ale klobouk dolů. Dělám si poznámku a určitě budu její budoucí kariéru dále sledovat. Zároveň držím palce, abychom dostali další talentovanou tvůrkyni...  ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Filmy z divadelného prostredia mám celkom rád, takže po tomto Divadelnom tábore som ihneď skočil. Pseudo-dokumentárna kompozícia mi tu síce nepasovala, ale asi to chceli tvorcovia nejako "oživiť". Pri tomto filme prepáčim aj množstvo prehnane teatrálnych scén (keďže to k divadlu patrí), ale po dejovej stránke to nebolo žiadne terno. Na môj vkus trochu nuda, a hoci to nebolo nič prevratné, tak to bolo pozerateľné - hoci som čakal lepšie... 2* ()

Galerie (8)

Zajímavosti (6)

  • Film mal svetovú premiéru na filmovom festivale Sundance 21. januára 2023, kde zožal dva standing ovations od publika - jeden po samotnom filme a druhý po špeciálnom hudobnom vystúpení mladších hercov po premietaní piesne z finále filmu. (Arsenal83)
  • Natáčanie začalo 6. júna 2022 v bývalom tábore židovskej obce vo Warwicku v New Yorku. Skončilo sa 30. júna 2022. (Arsenal83)
  • Pre zostrihom bolo k dispozícii natočených až 70 hodín záznamu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama