Reklama

Reklama

Držitel ceny Tony® Ben Platt a Molly Gordon hrají v nové komedii Divadelní tábor nejlepší přátele a divadelní instruktory v krachujícím táboře na severu státu New York. Když dorazí bezradný ajťák, aby vedl nemovitost (ke zkáze), oni a jejich produkční manažer se spojí se zaměstnanci a studenty, aby zinscenovali mistrovské dílo a udrželi tak letní tábor nad vodou. (Disney+)

(více)

Recenze (10)

TOMEK17 

všechny recenze uživatele

9/10. Nepamatuji si, kdy mě naposled tak překvapil film, protože to může být skutečně jeden z nejzábavnějších filmů, jaké jsem kdy viděl! Z velké části je to díky neuvěřitelně vtipným, srdečným a poutavým výkonům. Tento film skutečně potvrzuje staré přísloví „neexistují žádné malé role, pouze malí herci“, protože každý jednotlivý účinkující je zloděj scén, který se k této příležitosti dokonale hodí. Nemohl jsem vybrat jednu hvězdu, protože všichni jsou bezchybní. Dialogy jsou vtipné a chytré a prostě naprosto zábavné. Opravdu se budete po celou dobu nahlas smát a usmívat se od ucha k uchu. Nepamatuji si dobu, kdy jsem se u filmu tak bavil, když mi komedie připadala tak snadná. Nejde však jen o humor. Theatre Camp má také silné a srdečné poselství o síle umění a o tom, jak může skutečně sblížit lidi a poskytnout lidem zásadní východisko, což bylo předáno opravdu dobře a dodalo filmu také emocionální prvek. Styl 'mockumentary' je inspirovanou volbou, která dává vzniknout brilantní komedii i zábavnému vzhledu a dojmu filmu. Ke všemu je tu povedený táborový závěrečný akt, který jen dokonale shrnuje, čím tento film je. Je to tábor, je to úžasně zábavné a je to spousta legrace. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Toto je v červenom? Musel som dvakrát zaostriť, či nemám poruchu videnia. Film sa mi vlastne nepáčil vôbec v ničom. Falošné spevy, nejaké škrekoty, herecké vložky ako zo salóny vykrivených chrbtíc. A hlavne všetko má byť vtipné, ale rehot neprichádza a keď nejaký žart vyšiel, tak len neúmyselne. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pripomina to trochu zanr mockumentary cili pseudodokument (zobrazuje smyslene udalosti a prezentuje je jako skutecne formou dokumentu). Chce to predporozumeni predem americke divadelni historii.Nenajdete tu nic oslavneho, ale je tu dost pravdy. Satiru aniz by byla kruta. A humor. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Filmy z divadelného prostredia mám celkom rád, takže po tomto Divadelnom tábore som ihneď skočil. Pseudo-dokumentárna kompozícia mi tu síce nepasovala, ale asi to chceli tvorcovia nejako "oživiť". Pri tomto filme prepáčim aj množstvo prehnane teatrálnych scén (keďže to k divadlu patrí), ale po dejovej stránke to nebolo žiadne terno. Na môj vkus trochu nuda, a hoci to nebolo nič prevratné, tak to bolo pozerateľné - hoci som čakal lepšie... 2* ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Vtipný, aktuální (ne tématicky, ale vyjadřováním postav a celkovým vibem), občas trochu otravný, ale záměrně. Konec se mi líbil tak moc, že bych nejradši hvězdu přidal, ale chvíli prostě trvalo, než se to rozjelo. Molly Gordon se mi zamlouvá čím dál tím víc. "Camp isn't home, or is it kinda?"🎵 8/10 ()

Joedas 

všechny recenze uživatele

Sympatickej hold i výsměch. Tvůrčí tým očividně čerpá ze zkušeností a viditelně se baví, střelba do vlastních je proto v týhle malý a příjemný komedii o to trefnější. Navíc díky poctivýmu a upřímnýmu provedení fungujou i věci otřepanější, třeba postava neschopnýho syna indisponovaný ředitelky campu, kterej to má celý udržet nad vodou, je v podání JImmyho Tatra okouzlující ozdobou filmu a spolehlivym zdrojem zábavy. Zatím co jinde by tahle skoro až karikatura mohla působit otravně, tady mě tenhle trouba se srdcem na správnym místě bavil moc a i díky němu jsem se párkrát smál i nahlas. Takže spokojenost. ()

Baerdeller 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpřístupnějších nezávislých filmů za dlouhou dobu s feels good atmosférou a špetkou artu v sobě, silné 3***. A to o filmu stačí - zbytek komentáře bude o Molly Gordon. :) Molly jsem jako první viděl v The Bear, kde mi i v menší vedlejší roli zaujala. A to se ji znovu povedlo i tady. A nyní koukám, že krom vedlejší role se podílela i na režii se scénářem. Samozřejmě nevím, jak velkou roli v těch oblastech hrála, ale klobouk dolů. Dělám si poznámku a určitě budu její budoucí kariéru dále sledovat. Zároveň držím palce, abychom dostali další talentovanou tvůrkyni...  ()

dragon'88 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zle, ale kedze gay plays (ako to nazvali vo filme) ma moc nebavia a z polovice to vyzeralo ako showreel pre mladych thespianov, aj ked si robi zo seba bzundu, tak ma to az tak nebralo. 2.5* ()

Reklama

Reklama