Reklama

Reklama

Kráter

Trailer 1

Obsahy(1)

Kráter je dobrodružný příběh o dospívání Caleba, který vyrostl v lunární těžební kolonii. Po smrti svého otce se má nartvalo přestěhovat na idylickou vzdálenou planetu. Před odjezdem se rozhodne splnit otcovo poslední přání a se svými nejlepšími kamarády a nově příchozí pozemšťankou ukradne rover. Parta se vydá za posledním společným dobrodružstvím na průzkum tajemného kráteru. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (29)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Celkom v pohode detský film. Veľmi vzdialene tak trochu Roštáci na Mesiaci. Ale problémom je, že tu chýba nejaká hrozba, ktorá by filmu dodávala napätie. Celý čas tá parta detí na výlete len tak nezáväzne blbne a aj ciel cesty sa nakoniec ukáže dosť vlažný a nezaujímavý. Aspoňže sa vydarili detské postavy. Jak obsadením tak charaktermi. Vďaka nim sa to raz dalo prežiť. 5/10. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Měsíční road movie pro náctileté, která by se moc ráda přidala do společnosti takových filmů jako Goonies atd. To se sice úplně nepovedlo a hlavně v první polovině se tohle "dobrodružství" dost vleče, nicméně druhá polovina už je docela v pohodě a jako celek to není ani zdaleka tak hrozné jak by se mohlo zdát ze zdejšího hodnocení. Jen o ten titulní kráter tu vlastně vůbec nejde, takže kdo by snad čekal že v něm bude schované nějaké strašidlo, tak na tenhle film může rovnou v pohodě zapomenout...60% ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Úplně bezproblémová Disneyho sci-fi podívaná pro děti/teenagery, která si sice například s fyzikálními zákony hlavu příliš neláme, ale o ně tady nejde. Jde o dobrodružství party sympatických mladých lidí, kteří mají společného víc než se může na první pohled zdát, je to fajn a před nějakými dvaceti lety bych z toho byl nadšený. Hlava mi ovšem nebere zdejší uživatele, kteří i na takovém filmu kritizují obsazení, rasovou (ne)vyváženost atd. - probuďte se, proboha, jste trapní a už mi vás ani není líto. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Námět je zajímavý, v pohodě byli i herci a prostředí, jen mi ve filmu chybělo větší napětí, jelikož se tam nic extra nedělo. Nejvíce mě zarazila scéna, kdy byli v nedokončené budově (základně) a všechno tam začali ničit, to absolutně nedávalo smysl, proč tak hezký dům ničí, to je špatný příklad pro děti. ()

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Pozastavovat se nad obsazením není třeba, Je jasné že tam musí být všechno hezky podle pravdy a my všichni víme že 90% planety obývají černoši, k tomu snad nic už říct nejde. Že to nebude "zázrak" bylo jasné už tím kdo to vypotil ale že to bude takový blábol jsem nečekal. Kam se kruci ztratily všichni ti tvůrci kteří umí vymysel komedii na zasmání, dobrodružství kde jste zpocení a akci kde pomalu nedýcháte ? Posledních cca 15 let (spíše déle) tu výrazně chybí někdo kdo by dal filmu nějakou svěží vlnu. Tohle je tak špatný že to opravdu vypadá že Disney koupil nějaký PíSí na generování slov, scénářů a lokací. Nemám tušení jak tohle ohodnotit, protože ten nápad není úplně blbej, má to prostě být dobrodružný a pro děti a že je to jinde než na Zemi může být "+" ale to co vzniklo je prostě hrůza bez myšlenky, bez nápadu, bez záhady a hlavně bez něčeho co by šlo ocenit. Odpad se mi tomu dávat nechce ale ani 1 hvězdu nemám vlastně za co dát. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Na Disney+ vydržal film len jeden mesiac, potom bol stiahnutý pre mizerné čísla. (Arsenal83)
  • Natáčanie začalo 21. júna 2021 v Celtic Studios v Baton Rouge, Louisiana. Natáčanie prebiehalo aj v Los Angeles a trvalo do 20. augusta 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama