Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo miluje trable. Vloupala se do firmy otce a zavirovala celou počítačovou sít. Ani ve škole, kam byla poslána za trest ihned zpět, si nedala pokoj. Nemohla vědět, že virus Mangler, který vložila do školního počítače, je ztělesněním Zla. Dějí se nepochopitelné věci a studenti i učitelé jsou vražděni těmi nejbizarnějšími způsoby. Kamerový systém hledá další oběť. A Mangler si ji už vybral. Jmenuje se Jo. (Magic Box)

(více)

Recenze (20)

bernau84 odpad!

všechny recenze uživatele

fuj fuj fujfuj tvůrci se asi vyloženě bavili jak je vidět při titulkách... ne tak já ! hnusná hlavní hrdinka se dá přežít , absence děje nebo snad zápletky taky, odporná kamera a scénář snad taky ano... ale jak se PROBOHA může Lance Henriksen pohybovat pomocí drátů? co to je za kravinu? horor? ztuha... u toho by se snad nemohl bát nikdo!!! hnus!!! pakliže je něco odpad tak toto... nepobírám že tohle neni ani v 200 nejhorších filmů kam 100procentně patří ale plumb fiction (vcelku hloupý film ale snad se i jednou zasmějete) je na 4 místě.... PS : tohle je jediná kazeta kterou sem si koupil v originále a pak přetočil.... ()

Raz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem tu pochybnou čest vidět závěr tohoto "filmu" včera v hospodě. Měl jsem v sobě pěkných pár piv a i tak jsem poznal, že je to nehorázná s*ačka. Scéna, kdy hlavní hrdinka asi 3 minuty pořád někam jde, to bylo fakt moc. Banálnější dialogy jsem fakt neslyšel, autor jako kdyby opisoval z encyklopedie klišé. Jestli za tuhle práci dostal někdo zaplaceno, je to vážně ostuda. Tomu už se nešlo ani smát. ()

Reklama

Hadža odpad!

všechny recenze uživatele

Nestastnou nahodou jsem se dostal ke shlednuti tohoto veledila,jelikoz jsem ocekaval pokracovani Desu v pradelne(1995),tak jsem cekal do pulnoci ,posilen dvema kavami ,jak se monstrozni masiny pusti do dalsich nestastnych obeti v krvalacne mandlovne.No nevydrzel jsem to bohudik cele,ale pokus autoru o nalakani divaka na nazev opet vysel!;) ()

Beawish

všechny recenze uživatele

Hele, jděte do toho. Zákeřný počítačový program napadne budovu školy. Celou. A pohled na zavirované zahradnické nůžky, invalidní vozík (pozor, nikoliv elektrický) či požární sekeru je prostě boží. To vše komentované rádobyodbornou mluvou ve stylu "přes můj kódovaný fajrvól se na mý ájsíkjů nedostane ani efbíáj" a podtržené ochotnickými výkony neherců... Tenhle film se snad ani nedá hodnotit. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu, co tahle sračka má společného s názvem The MANGLER? Zhola nic. Jak víme, THE MANGLER je MANDL. Ve filmu z roku 1995 jsme ho viděli, ve filmu z roku 2005 jsme ho viděli alespoň z části......ale tady..... to si snad dělali srandu? Názvem Mandgler pojmenovali virus v počítači. S předlohou to nemělo nic společného, navíc otřesné herecké výkony, ty holky byly vyloženě hnusné tlamy a ke všemu nebyla vidět ani jedna vražda, takže dětem přístupno. Prostě a jasně - hrozný SHIT! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama