Reklama

Reklama

Little Bone Lodge

  • Velká Británie The Last Exit (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dva zločinní bratři na útěku během silné bouře hledají útočiště v pustém statku. Když vezmou domácí rodinu do zajetí, zjistí, že dům skrývá svá vlastní temná tajemství. (mokelembembe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Úvodní slovo ke Dni matek, způsoby chování a šicí dovednosti daly rychle najevo, že si každý ze zúčastněných nese nějaké tajemství a divák má přijít na to, kdo je ve větším nebezpečí a komu nejvíc (pozor, vzhledem k poslednímu záběru možný spoiler) šplouchá na maják. Forma je možná ponurá, ale do atmosféry se to nepropsalo. Smutné, že vyměklost londýnských gangsterů je nakonec překvapivější než nabídnuté twisty.. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Na papíře mohla ta kadence nečekaných zvratů, neustále stupňujících vyhrocenost situace, vypadat dobře. Ale co do pravděpodobnosti a uvěřitelnosti je výsledek děravý jak řešeto. A blonďatá máma, která měla být motorem filmu, je takřka k smíchu. Nepovedený pokus opepřit tradiční námět home invasion. Áčkovou herečku Joely Richardson si pamatuji jenom z lepších filmů. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Překvapivě sympatický hororový thriller pracující se známou šablonou a ikdyž se nesnaží přinést něco nového, tak funguje fajn. Mám rád tyhle filmy, kde se někdo cizí objeví před barákem uprostřed ničeho v noci a hledá pomoc a divák zpočátku neví komu úplně věřit, kdo je zlý a kdo má jaké plány. Matku s dcerou a nemocným otcem tedy vyruší 2 chlapi během noci, kde jeden z nich je raněný a hledá pomoc a více Vám neřeknu. Natočeno obstojně, herecky v pohodě a objevilo se tu pár překvapení ( některé čekané, některé nečekané), ale opravdu si film udrží pozornost a napíná diváka k tomu jak to celé dopadne, což se počítá. Závěr je i ostřejší, takže fajn. Přidat pořádný gore a s vyšším hodnocením bych neváhal, ale za zhlédnutí stojí, kdo podobné filmy může. 6/10. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Lehce Hororový Thriller, který mi dnes v noci nečekaně bodl. Na anglány, dost slušný. Nechybí samozřejmě jejich typická, deštivá atmosféra, sedlo mi i celé herecké kombo, příběh hezky znepokojivý, s dostatečně napínavým finále, kde dojde na nejeden twist. Čtvrtá hvězda samozřejmě za tu silnou scénu, s pravou matkou, brr. (114. hodnocení) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak tomu říkám prvoligově brakový scénář, skoro jako od mladého Tarantina, jen ještě krapet úchylnější, tedy sadističtější. Samozřejmě jeho filmové zpracování pak trochu pokulhává, stejně jako výkon/výběr herců, nejsme holt ve Státech, ale kdesi ve skotském Highlandu. Ani příliš originální tenhle příběh není, a ani příliš rafinovaný, jeho hrubou pointu prokouknete už v první čtvrtině. Ale i tak naprostá spokojenost, takovýhle typ thrillerů se mi asi nikdy neomrzí, někdo s oblibou čumí třeba na pohádky a relaxuje u nich, já zase spokojeně relaxuju u podobných drasťáků. ()

Reklama

Reklama