Reklama

Reklama

Recenze (12)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Paradisi se nejspíš ucházel o natáčení druhého Omenu a když ho odmítli, rozhodl se, že si natočí vlastního. A aby byl orginální, neposlal na nevinné dítě žadné z pekelných knížat, ale ducha megazlého ufouna. No orginální to pochopitelně není a omenovské téma je občas kopírováno až s dojemnou přesností, ale nemůžu si pomoct, mě se to líbilo. Byli tu fajn herci, ošklivá, zlá a protivná holčička, šílení ptáci a bruslařská scéna, která fakt stála za to. A taky tu Franco Nero hrál emzáckého Ježíše, který vede intergalaktickou školku. Prostě zábavná blbina. 60% ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Nestoudná a zcela zmatená kopírka ´The Omen´, která do původního konceptu přidává jakýsi blábolivý kosmický sci-fi prvek, aby si i fandové ´Blízkých setkání´ přišli na své. Holčička to hraje otřesně, klasik John Huston se svým potměšilým úsměvem vypadá, že to má celé na háku a v duchu odpočítává natáčení dny do konce a Franco Nero, který na konci sedmdesátek byl v Hollywoodu vděčný za každý štěk, pobaví svojí blonďatou dlouhou parukou v krátké kreaci jakéhosi Aštana Šerana. Nejhorší na tom celém je, že mě svým zvrhlým způsobem bavilo se na to koukat, protože to má neopakovatelnou patinu kousků z dekády, kdy bylo ve filmu možné všechno. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi je to to relativně realistické pojetí, do kterého jsou zasazeny podivné fantastické prvky, které mi tak sedly, ale „Stridulum“ je snímek, který mě rozhodně dovedl zaujmout. Není to skvělý film, o tom žádná, není to ani filosoficky objevné, i když se to snaží něco sdělit, ale je to tak pěkně ujeté, že se mi to do mé sbírky podivností prostě hodí. Tohle je styl, který mi docela sedí. ()

wipschka 

všechny recenze uživatele

Stále nemohu uvěřit tomu, co jsem videla - a že se mi to jen nezdálo. Snová atmosféra snímku není myšlena jako pozitivum. Film jen prostě dává smysl asi tak jako podprůměrný sen. Ani chování všech postav neni od "snové" atmosfery ochráněno. I ty fantasmagorické mimoplanetarní Aštan Šeran efekty mývají jen o něco větší grády (nechť jsou všechny bytosti šťastny!!). Příběh o mimozensky rozmazleném potomku (který byl zahrán fakt dobře. Tak na 3 facky minimálně!), disponující údajnou mocnou (přirozenou i nadpřirozenou!!!) silou, kterou ale beztak nepoužívá když je třeba. Spíš jen na škádlení chlapců na skluzišti. Hodnotím tak velkým WTF, jaké jen najdu v rukávě! ()

Han22 odpad!

všechny recenze uživatele

61% je špatný vtip. Visitor je naprosto otřesná slátanina, která nedává vůbec smysl. Ano je tu ďábelská (tedy vlastně mimozemská) holčička, asi dvě nebo tři hororové scény vykradené z Ptáků a pár světýlek (to má být asi to sci-fi), ale jinak se tu zaprvé vůbec nic neděje a zadruhé to celé nemá hlavu ani patu. Jen vynervovaná matka, otravný spratek a vyslanec nebes/Ježíše?, který celou dobu přihlíží a nakonec s pomocí světel a ptáků odvede zlou holčičku do nebe. Ech bože. Kde se tu vzalo tolik známých herců je mi záhadou. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama