Reklama

Reklama

Horror in the High Desert 2: Minerva

Trailer
Horor / Mysteriózní
USA, 2023, 75 min

Obsahy(1)

V roce 2018 se v severovýchodní Nevadě odehrála řada tragédií. Jedna žena byla nalezena mrtvá a další zmizela na stejném úseku odlehlé dálnice. Mohou tyto události souviset se zmizením Garyho v roce 2017? (mikki089)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Daiker 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době výborný FF horor. S prvním dílem se to nedá srovnat. Dobré je to sledovat ve tmě a moje domácí kino udělalo své.... Posledních 20 minut je opravdu nepříjemných ala Blair witch v domě. Opět jsem se bál a vůbec nešlo poznat o co jde.... Doufám, že bude 3 díl.... V té oblasti se ztratilo hodně lidí... ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Prvých 40 minút je to peklo, a prvý príbeh o prívese a žltom dome je nudná hrôza. Vzhľadom k tomu, že film má niečo málo cez hodinu som to chcel vypnúť, našťastie som tak neurobil, lebo ďalšie 2 príbehy ( v podstate jeden) boli pomerne fajn. Najosamelejšia cesta v Amerike a sledujeme ako niečo zaútočí na jednu babu a následne druhý príbeh je o hasičovi ktorý ju hľadá v opustenom dole. Tu chválim výbornú atmosféru a keby je to čisto len 20 min kraťas, spravili by lepšie. Samozrejme herci, kvalita a takto je otras ale aspoň toto to troška vytiahlo. Rozhodne ruky preč od tohto. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Psal jsem to už nesčetněkrát ale neodpustím si to napsat i tady. Éra FF filmů má svý nejlepší dávno za sebou. Tu a tam se ale i dnes vyloupne nějaký to FFko. Většinou však nejde o nic co by stálo za větší pozornost. Výjimkou posledních let snad pro mě byl jen film Paranormal Activity: Next of Kin(2021), kterej se alespoň za mě celkem vydařil(A to jsem nikdy nebyl fandou PA série). A tak jsem si říkal proč by to nemohlo vyjít i ...Minervě. Film má klasicky nudnej a ukecanej začátek, kterej je ale u FF filmů většinou nutným zlem. Celkem mě ale uklidňovalo, že snímek má jen 75minut. Ke konci jsem samozřejmě očekával nějaký to vzrůšo v podobě napínavýho a atmosferickýho finále alá Blérwič. Čekal jsem a čekal ale žádnýho dechberoucího vyustění u kterýho bych byl napnutej jako struna na kytaře  jsem se ale nedočkal. Takže za mě je ...Minerva jen dalším z marných pokusů o oprášení éry FF filmů. Na druhou stranu je to rozhodně koukatelnější než poslední FFko který jsem viděl před tímhle. A tím bylo The Outwaters(2022). To už byl téměř FFkovej průjem. Minerva to u mě má za 2hvězdy. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Po hledání nějakého chlápka (to je asi první díl pokud to chápu dobře nevím neviděl jsem ho) se ozvou lidé co tam taky pohřešují nebo přišly o své příbuzné. Začne se to vyšetřovat a zjistí se, že jednou z prvních mrtvých  byla nějaká asijská ženská ženská Miranda co se tam přistěhovala. Nemohla dýchat měla problémy se spaním a pořád se jí zdálo, že něco /někoho slyší pak zemřela a její záběry se dostaly k její kámošce a to se vysílá v tomto filmu našla tam i nějakou tašku kde jsou záběry někoho co unášel a zabíjel lidi. Je to kombinace jako by found footage z budoucnosti kdy  se přehrávají pásky z minulosti té holky do toho máme záběry z kamery jejího souseda co i vyfotil nějakou trpasličí babku a záběry ostatních obětí . V podstatě kromě té babky vidíte něco až na konci zhruba minutu a pak se to utne takovým způsobem  to může mít i 50 dílů očekávám cca za 2 roky další.  40 procent lepší jak The Outwaters (2022)  , ale taky žádné terno. ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

U prvního dílu tohoto fake dokumentu jsem byl kritický. Druhý díl byl o dost lepší. První půle je sice taktéž kecací, kde probíhají vymyšlené rozhovory na kameru, ale příběhy s přívěsem se sklepením a žlutým domem měly něco do sebe. Pak ale přišla druhá půle, kde fanoušci Blair Witche budou hltat každou scénu a ani nemrknou. Příběh s blondýnkou a rozbitým autem v noci na nejopuštěnější dálnici severní Ameriky je dost creepy a následná scéna s dobrovolným hasičem, který sám pátrá po ztracené ženě v opuštěném dole je opravdu nepříjemná. Doporučuji sledovat v naprosté tmě a tichu. ()

Reklama

Reklama