Reklama

Reklama

Oručuban Ebiču

(seriál)
  • Japonsko おるちゅばんエビちゅ (více)

Obsahy(1)

24-ti dílný lehce nestydatý seriál o životě nesmrtelného křečka Ebichu, který umí vařit, uklízet, nakupovat a všechny různé domácí práce, a jeho paničky, která si to užívá se svým milencem. Ebichu ho nemá rád, chce pro paničku jen to nejlepší, což se mu často nevyplácí a obvykle končí polomrtvý na podlaze nebo na stěně. (elea)

(více)

Recenze (4)

Maskott 

všechny recenze uživatele

Veľa humoru na malom mieste, toto snáď dokážu len japonci s ich animákmi :) Človek si pozrie prvý diel a nevie sa vynadívať na toho malého, teda pardon tú malú škrečka (ako sa povie feminizmus od slova škrečok?) lebo je taká KAWAII :) ()

gibbon 

všechny recenze uživatele

Bible sexuálního slangu! Necudné výrazy, které i z opilých Japonců musíte zdlouhavě páčit, vám tu bude servírovat šišlající křeček Ebichu. Samička! :) Krátké díly jdou celé prochechtat. Obzvlášť doporučuju sledovat v páru. Chu!! :-* ^3^ ()

inutihar 

všechny recenze uživatele

Prostě masakr. Nedá se to nikomu vyprávět, to se musí zkrátka vidět... Nepřipraveným divákům zřejmě brzy vybuchne hlava z japonského šišlání, ostatní odpadnou, protože je budou bolet všechny možné svaly od smíchu. kdo propadne kouzlu tohoto seriálu, nebude už nikdy jako dříve. ()

Reklama

Reklama