Reklama

Reklama

Výzva

(TV film)

Obsahy(1)

Dvojčata Shane a Elitzabet žijí odděleně, jedna s matkou a druhá s otcem. Po dvou letech se znovu setkávají v jedné televizní reality show. „Výzva", jak se tato show nazývá, spočívá v tom, že se studenti z celé Ameriky utkávají o vysokoškolská stipendia v odvážných zkouškách vytrvalosti znalostí, a odehrává se na mexickém pobřeží. Shane je vegetariánka a člověk orientovaný na přírodu, Elitzabeth zase městský člověk s podnikatelskými sklony. Je jasné, že si děvčata příliš nerozumí, přesněji řečeno, nechtějí si rozumět. Ale jelikož bojují v jednom týmu, jejich spory prudce zasahují do skóre a tým začíná prohrávat. Navíc chce televizní producent za každou cenu zvýšit sledovanost, a tak se snaží děvčata ještě více proti sobě poštvat. To se mu nejprve docela bez problémů daří, ale pak se zbytek týmu naštve a sestrám domluví. Ty se nad sebou zamyslí a začínají si „přicházet na chuť"... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

Adys-Aduna 

všechny recenze uživatele

Roztomilá sračička s originálním filmovým námětem, kde sestry Olsenovic, coby dva naprosté, nesnášející se, protiklady učinkují v reality show Challenge o stipendia. Přesto si k sobě najdou cestu a stanou se z nich dvě nejlepší kamarádky a obě si najdou i zde své "nové" lásky. Celý film schazuje i poslední asi 2 minuty, kde dojde k famóznímu představení partnerů sester Ashley a Mary-Kate z jejich předešlých filmů. 35% ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

prostý příběh o dvojčatech, který se nemají rádi a díky reality show si k sobě znovu najdou cestičku..a každá se při této cestičce zamiluje :) nic jiného se nedá on sester Olsenových čekat.. ale mě to nevadí.. naprostá rodinná oddechovka, která si na nic nehraje :) i když tady se hrálo.. ve Výzvě o stipendium :) a musím podotknout, že konec se jim tedy povedl, příjemná vzpomínka na dětství :) P.S. Ashley, Mary-Kate tak už mi konečně řekněte jméno vašeho kadeřníka :) ()

Reklama

ajuska 

všechny recenze uživatele

Fádní příběh o sestrách, které k sobě znovu nalézají cestu, a o jejich lovestory se "sympaťáky" doplněný pokusem o jakousi reakci na fenomén reality show. Nudný základní příběh naštěstí ozvláštňují postupy převzaté z oněch reality show. Právě pasáže soupeření dvou týmů jsou to nejzajímavější z celého filmu. Když se divák naladí na příslušnou vlnu, není to tedy zas až taková hrůza, jak se na první pohled zdá. (A úplný závěr má dokonce i nápad, to se musí nechat :) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// +nápad s reality show -bohužel špatně zpracován, zase žádná herecká extra třída/// Výzvu jsem řadil mezi nejočekávanější film této dívčí dvojice. A není vyloženě špatný, má pár extra dobrejc nápadů. Například pohled do "zákulisí" reality show. Škoda, že se tak film víc nesoustředil právě na tento prvek, než klasicky na Olsenky a jejich strasti s láskou, soupeři a rodinou rozepří. Nehledě na to, že samotný průběh soutěže má tolik much (team s Olsenkama vyhrál, přesto dostane trest) a nedostatků (očividně je to všechno nahrané, je poznat že to je "jen jako"), že alespoň občasným dívákům těchto pořadů to spíše poleze krkem. Ale jestliže budu brát v potaz, že toto má být pouze nosná kostra pro příběh, tak ho chválím, pořád lepší než výlet Tam a pak zase Tamhle. Přesto si nemůžu pomoct, že hlavní dějová línie už tu byla a tak se vlastně všechno jen opaku a opakuje. Možná že se příběh odehrává na jiném místě, ale u pátého filmu to začíná nudit a co teprve u desátého? Sám sem zvědav, který film z jejich tvorby bude nej. Mimochodem, nenehcte si ujít konec. Ten je opravdu povedenej a originální, ale víc nebudu prozrazovat./// Celkem 57%/// ()

Zeek 

všechny recenze uživatele

Jedna je taková a druhá úplně jiná, to jsou sestry Olsenky. Nakonec jsou z nich nejlepší kamarádky a obě si najdou jako vždy svoji novou lásku.Nepobral jsem pojetí filmu jako reality show, stejně tak jsem nepobral přehlídku jejich bývalých kluků z minulých filmů. Vlastně nevím o čem to bylo, asi o tom jako vždy, prostě nuda. Žádné pozitivum na filmu jsem nenašel a ani sestry Olsenky se mě nelíbí. Zkouknout se to sice dalo, ale nebylo to lehký. Moje hodnocení: 20% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama