foto

Theo Rossi

  • nar. 4.6.1975 (42 let)
    Staten Island, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Herecká kariéra Thea Rossiho začala v reklamách, keď sa objavil v reklame na McDonald's a aj na japonskú automobilku Nissan. Neskôr si zahral v niekoľkých malých úlohách, v známych a úspešných seriáloch ako Veronika Marsová, Las Vegas: Kasíno a Klinika Grace. Jeho kariéra herca však dosiahla novú úroveň, úlohou v seriáli Zákon gangu (Sons of Anarchy) z roku 2008, kde hrá úlohu mladého Juicea, ktorý je členom rešpektovaného gangu motorkárov v malom predmestskom prostredí.

Patrik "Patrik200s" x

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ghosts of War
2016 Když se zlomí větev
Lowriders
2015 Bad Hurt
2013 Meth Head
2009 Hra na vraha
Rudý písek
Safe
2008 Informátoři
Monstrum
2007 Nurses (TV film)
2006 Jane Doeová: Ano, vzpomínám si (TV film)
2005 Code Breakers (TV film)
House of the Dead 2 (TV film)
2004 Buds for Life
2003 Výzva (TV film)
2002 Machr - zpověď univerzitního bookmakera (TV film)
2001 Myersons, The

TV seriály

2016 Luke Cage (TV seriál)
You Know My Steez (S01E13)
Soliloquy of Chaos (S01E12)
Now You're Mine (S01E11)
další epizody (13)
2014 Zákon gangu (TV seriál)
Red Rose (S07E12)
Suits of Woe (S07E11)
Faith and Despondency (S07E10)
další epizody (12)
2013 Zákon gangu (TV seriál)
A Mother's Work (S06E13)
You Are My Sunshine (S06E12)
Aon Rud Persanta (S06E11)
další epizody (13)
2012 Havaj 5-0 (TV seriál)
Odplata (S02E15)
Zákon gangu (TV seriál)
J'ai Obtenu Cette (S05E13)
Darthy (S05E12)
To Thine Own Self (S05E11)
další epizody (13)
2011 Zákon gangu (TV seriál)
To Be, Act 2 (S04E14)
Burnt and Purged Away (S04E12)
Call of Duty (S04E11)
další epizody (13)
2010 Anatomie lži (TV seriál)
Čtení z nehybné tváře (S02E15)
Zákon gangu (TV seriál)
Prsten (S03E13)
Znovu doma (S03E12)
Mléko (S03E11)
další epizody (12)
2009 Zákon gangu (TV seriál)
Přizpůsob se a zvykni si (S02E13)
Válka gangů (S02E12)
Musíme si pomáhat (S02E11)
další epizody (10)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rozpuštěný (S07E24)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Zvěstovatel (S01E13)
Spi sladce (S01E12)
Práskač (S01E11)
další epizody (11)
2006 Heist (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Žena v písku (S02E08)
Ztraceni (TV seriál)
Jeden z nich (S02E14)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Slepá justice (TV seriál)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace