Reklama

Reklama

Srdce je zrádná děvka

  • USA The Heart Is Deceitful Above All Things (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jeho život byl drsný. Drogy a násilí - to bylo jeho dětství. I tak (nebo právě proto) se stal jedním z nejvýraznějších umělců své generace. Film vypráví příběh kultovního spisovatele J. T. Leroye. Hvězdné obsazení v čele s Peterem Fondou, Jeremy Rennerem, Asiou Argento a Marilyn Mansonem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

genetique 

všechny recenze uživatele

Na ženskú a navyše takú mladú, no klobúk dole, poctivo zvádnuté. Aj herectvo, režijne by sa ešte dalo čo-to dotiahnuť. Ale podobné filmy sa mi vždy veľmi ťažko hodnotia a komentujú . Tento bol však natoľko náročný a ťažký, že si zaslúži celkové priaznivé ohlasy. Asia spravila výrazný krôčik, na podobné role treba vždy obrovskú dávku prípravy a herectva. Celkovo to však bola psychologická dráma s priemerným scenárom a pár nedomyslenými situáciami. Z finále som bol dosť zmätený, no myslím, že iné ukončenie si film ani nežiadal. Aha, no a ešte Manson. Potešil. Toto bolo asi prvýkrát, čo som ho videl ako človeka. 70%. ()

Raven0 

všechny recenze uživatele

Tak já nevim, námět je docela slušnej, ale pohřbenej vším tim patosem a snahou šokovat, která však vyšumí do prázdna. Nedokázel jsem se prostě do hlavních hrdinů vžít a ani trochu jsem jim to nezbaštil. Spousta filmů dokáže zahrát na city mnohem lépe. Na druhou stranu, vizuální stránka je parádní a vykope jinak podprůměrný film alespoň do toho průměru. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Já ani nevím, jak to mám vlastně hodnotit. Ale každopádně vím, že si tady neodpustím několik sprostých slov. Neskutečně jsem se totiž hned po pár minutách nasral, že se mám dívat na to, jak nějaká sjetá kurva (doslova) týrá svýho syna a zachází s ním jak s kusem hovna. Měl jsem sto chutí jí takovou ubalit, až by se posadila na prdel, protože tohle teda u mě bylo za hranicí. Chápu poselství toho filmu, vím, že se takový věci dějou a na jednu stranu je dobře, že se o tom mluví atd., ale na druhou stranu tohle nemám vůbec zapotřebí. Omlouvám se všem, kterým můj koment přišel moc vulgární, ale muselo to ven. P.S.: Role M. Mansona potěší.. ()

wampilenka 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, lineární vyprávění příběhu o jednom americkém chlapečkovi, jehož dětsví se podobalo peklu. Ve filmu naštěstí nejsou žádné srdcervoucí scény ani explicitní ponaučení a už vůbec nic takového jako katarze. Marilyn Manson jako stárnoucí primitiv popíjející pívo před televizí je až děsivě přesvědčivý. Doporučuji všem, kteří glorifikují vztah mezi matkou a dítětem, jako vyprošťovák. ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Až doteď jsem na potkání často říkal, že život je krásný. Jak je ale vidět, měl bych dávat pozor, komu to říkám. Život je ku*va. Tento příběh dítěte a zobrazení jeho růstu mi připomněly filmy Sherrybaby a Jesus Camp. Tady jsem ale snímek chtěl každou minutou vypnout. Ač zde vidím sílu a umění takovýto příběh natočit, Srdce je zrádná děvka už si nikdy nepustím. A to už jen z jediného důvodu. Dítko Jimmy Bennett muselo během natáčení zaslechnout tolik nadávek, že to pro dospívání není dobré. Kvůli filmu tohle neuznám. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama