Reklama

Reklama

Nezvěstní: Závod s časem

(seriál)
  • USA Missing: Dead or Alive?
Trailer
Dokumentární / Krimi / Reality-TV
USA, 2023, 3 h 13 min (Minutáž: 31–68 min)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Podívejte se, jak policie z amerického státu Jižní Karolína horečnatě pátrá po lidech, kteří zmizeli za dost znepokojivých okolností. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Daiker 

všechny recenze uživatele

Slabý dokument, končím po druhém dílu .... Vlezou do domu, celý ho projdou a když uvidí dveře a na nich přibité dřevěné desky, žádají o povolení k prohlídce? Jako že policistka si svítí mobilem? Žádní policejní technici na místě činu taky nebyli.... Je to celé divné.... To si radši pusťte Policie v akci, to je aspoň sranda 😉 ()

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

To už můžu rovnou koukat na TV Barrandov a nemusím si kvůli tomu platit streamovací platformu. Kvalitativní rozptyl dokumentů na Netflixu je díky (nebo spíš kvůli) této srágoře 0 až 100 procent, něco podobně špatnýho jsem tady zatím neregistroval. Takhle už, prosím, ne. ()

Reklama

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Spíš než dokument je to reality show o pátrání po zatoulaných smažkách z mobilheimu. Moc upovídané a málo podrobností. 🎬 50% ()

janmatys odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle rozhodně nemá s policejní prací nic společného. Technický tým nikdy neohledává místo činu, policejní paničky středního věku prohledávají oblast, na všechno sahají rukama, fotí to mobilem a tím si i v případě potřeby svítí, prostě katastrofa! Jenom ty chyby by vydaly na několik stránek, takže to přeskočím rovnou k tomu podstatnému - viděl jsem pouze jeden díl, a i to bylo utrpení... Hodnocení ODPAD jsem dal asi jednou (vždy se snažím najít pozitivum), tudíž si dokážete představit, jak špatné to musí být. ()

doriana.g odpad!

všechny recenze uživatele

Strašné. Dokumenty většinou Netflix umí, ale tohle se teda hrubě nepovedlo. Končím někde ve třetině druhého dílu. A mimochodem, když už se nějaký kreativní idiot nemůže spokojit s překladem podtitulu a musí vymyslet něco lepšího, měl by se na ten dokument podívat. Pak by totiž zjistil, že tohle rozhodně není Závod s časem, ale spíš Pomalá rota. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama