Reklama

Reklama

Ore dake Level Up na Ken - Season 1 (2024) (série)


The Real Hunt Begins (S01E06)

(epizoda)
  • USA The Real Hunt Begins
Ukázka z filmu 1

Obsahy(1)

Zatímco se zdá, že výprava skupiny probíhá dobře, ve chvíli, kdy vstoupí do oblasti pokryté manovými kameny, se situace zvrtne. (mikki089)

Videa (3)

Ukázka z filmu 1

Recenze (6)

Katakimiku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netvrdím, že bych si to vyloženě neužila, animace je dost fajn a hlavně soundtrack byl boží. Akční scény jsou vlastně poměrně zajímavý, ale mně je kazí hlavně ten důvod, proč se vůbec bojuje. Celá zápletka je mega předvídatelná, záporákům a jejich vlastnostem nebo schopnostem se věnovala možná tak jedna scéna, ale stejně všichni víme už dopředu, že jakékoliv potenciálně zajímavé vedlejší postavy vždycky zastíní náš milovaný a sexy Sung Jinwoo...Ale kdybych měla hodnotit jenom samotnou akci a husté momenty, tak to docela ušlo. 6.2/10 ()

Ymbecill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro anime-onlies – asi spokojenost. Pro začátečníky či fanoušky nekonečných shounenů typu "velké trojky" – asi solidní zážitek. Pro mě – bolest… naposledy jsem se takhle vztekal před třemi lety u End of Evangelion – pokaždé, co mě něco podráždilo, pauza, zápisek, znovu spustit a tak pořád dokola (když člověku na něčem záleží, rád si zanadává ;). Hele, Solo Leveling je dobré anime... jediný reálný problém představují střihy, kdy scénář ve zdánlivě správných momentech opustí akci, "minutku-dvě" sledujete zdánlivě relevantní expozici vedlejších postav a následně se vracíte do akce. Žádná tragédie, ale vytrácí se napětí a na rovinu – u třetí takové vsuvky jsem už jen rezignovaně obracel oči v sloup. Na druhou stranu nejdůležitější moment epizody se povedl a věrohodně vystihl atmosféru předlohy. Podtrženo sečteno: "Pokud vás to alespoň trochu chytlo, určitě sledujte dál, ještě jsme nic neviděli." 8/10 ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama