Reklama

Reklama

Ore dake Level Up na Ken - Season 1 (2024) (série)


The Real Hunt Begins (S01E06)

(epizoda)
  • USA The Real Hunt Begins
TV spot

Obsahy(1)

Zatímco se zdá, že výprava skupiny probíhá dobře, ve chvíli, kdy vstoupí do oblasti pokryté manovými kameny, se situace zvrtne. (mikki089)

Recenze (6)

Ymbecill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro anime-onlies – asi spokojenost. Pro začátečníky či fanoušky nekonečných shounenů typu "velké trojky" – asi solidní zážitek. Pro mě – bolest… naposledy jsem se takhle vztekal před třemi lety u End of Evangelion – pokaždé, co mě něco podráždilo, pauza, zápisek, znovu spustit a tak pořád dokola (když člověku na něčem záleží, rád si zanadává ;). Hele, Solo Leveling je dobré anime... jediný reálný problém představují střihy, kdy scénář ve zdánlivě správných momentech opustí akci, "minutku-dvě" sledujete zdánlivě relevantní expozici vedlejších postav a následně se vracíte do akce. Žádná tragédie, ale vytrácí se napětí a na rovinu – u třetí takové vsuvky jsem už jen rezignovaně obracel oči v sloup. Na druhou stranu nejdůležitější moment epizody se povedl a věrohodně vystihl atmosféru předlohy. Podtrženo sečteno: "Pokud vás to alespoň trochu chytlo, určitě sledujte dál, ještě jsme nic neviděli." 8/10 ()

Katakimiku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netvrdím, že bych si to vyloženě neužila, animace je dost fajn a hlavně soundtrack byl boží. Akční scény jsou vlastně poměrně zajímavý, ale mně je kazí hlavně ten důvod, proč se vůbec bojuje. Celá zápletka je mega předvídatelná, záporákům a jejich vlastnostem nebo schopnostem se věnovala možná tak jedna scéna, ale stejně všichni víme už dopředu, že jakékoliv potenciálně zajímavé vedlejší postavy vždycky zastíní náš milovaný a sexy Sung Jinwoo...Ale kdybych měla hodnotit jenom samotnou akci a husté momenty, tak to docela ušlo. 6.2/10 ()

Reklama

Reklama