Reklama

Reklama

Uprostřed ničeho

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Těhotná žena na útěku ze zničené totalitní země uvízne v přepravním kontejneru a na rozbouřeném moři bojuje o holý život. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo dosť dobrý kontajner survival. Priznám sa, že som nevedel, čo čakať a do slova som sa nechal unášať vlnami a bol som zvedavý, aké nástrahy a prekážky, hlavná (sympatická!) hrdinka, bude zdolávať. Netvrdím, že je to dokonalé, pretože hlavnej hrdinke veľa vecí vychádza, no logicky aj musí, aby sa mohla posunúť ďalej (do ďalšieho levelu), inak by film skončil po pol hodinke. Anna Castillo to zahrala výborne a výborná je aj réžia, pretože film pri takmer dvojhodinovej dĺžke skoro vôbec nenudí, vždy ma čím prekvapiť a je napínavý a strhujúci až do samého konca.  80% - 4* ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Těhotná žena sama v přepravním kontejneru uprostřed moře……když už nic jiného, tak je třeba ocenit netuctovost. Samozřejmě je to přitažené za vlasy až na půdu a logika se stejně jako hlavní představitelka ocitá uprostřed ničeho, ale jestli mám zasednout před Netflix a vybrat si mezi třeba stokrát omletou romantikou a nebo právě španělskou Rambicí, tak myslím není o čem. ()

Reklama

MajkHany 

všechny recenze uživatele

Škoda pouze toho úvodu, je to taková jakási utopická poloblbost ta úvodní půlhodina, vůbec bych to tam necpal, začal bych rovnou v kontejneru a jak se tam ocitla bych hodil jenom do pár občasných vzpomínek na něco normálnějšího, třeba migranti z Afriky spadli z lodi, která převážela bagety, utopili se a ona jediná přežila, jenže pohled na potápějící se bagety by v mnoha lidech vyvolal hluboké utrpení, takže se to dá pochopit.. Protože ta survival část je vynikající, nejdřív sem byl trochu skeptický, když sem ji uviděl jak si povzdechla nad tím, že je v kontejneru pouze s bednou plnou sluchátek a boxíků na svačiny, hned sem začal propočítávat že standardní délka sluchátkového kabelu je 1,2 metru, sluchátek bude v bedně zhruba 5000, z toho bych upletl alespoň 500 metrů lana, boxů na svačinu tam tak 500, z toho všeho bych uklohnil vynikající vor.. no.. nechtějte se semnou dívat na takové filmy :D Ale postupně i ona zapla mozkové buňky a nakonec mi to připomínalo klasickou videoherní adventurku Tunguzka, kde máš hrdinku, koště, mýdlo, láhev vody a když to všechno slepíš tak zachráníš svět a otevřeš tím dveře... Za mě nakonec super filmek, survival část je hodně dobře dívatelná. Jenom přežijte ten zbytečně odfláknutý úvod. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Kdyby to alespoň nebylo takový sci-fi a stalo se tam občas něco, čemu se dá uvěřit.. Takhle je tu celkem nekompromisní a syrová první půl hodina. A pak se přes hodinu neděje vůbec nic.. Neskutečně přepálená stopáž na film, který by měl mít 70-80 minut je prostě moc. Ušmudlaný, sice se snažící být survival, ale místo toho je to jen nudný. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Prakticky po celou dobu je to nefunkční nuda. Kladem je sympatická hlavní hrdinka. A druhým kladem je, že to skončilo tak, jak to skončilo. Jen musím uznat, že by mě víc bavilo, kdyby film začal tou lodí na konci. A pak by jsme sledovali, jak se zapojuje do běžnýho života. Tohle byla za vlasy přitažená blbina za 30%. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Ačkoli se jedná o zajímavý příběh, je v něm mnoho dějových děr. Největší z nich by byl plovoucí ocelový přepravní kontejner. Je sice pravděpodobné, že by tyto přepravní kontejnery (některé z nich jsou vzduchotěsné) mohly plavat, ale při počtu děr v bocích kontejneru, ve kterém se nacházela, není možné, aby tento kontejner po všechny ty dny stále plaval. (Johnny.ARN)
  • Anna Castillo (Mia) nosila speciálně vyrobenou protézu dělohy pro scény, ve kterých se objevuje těhotná. (Johnny.ARN)
  • Film sa natáčal hlavne v španielskom prístave Tarragona. (Arsenal83)

Reklama

Reklama