Reklama

Reklama

Uprostřed ničeho

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Těhotná žena na útěku ze zničené totalitní země uvízne v přepravním kontejneru a na rozbouřeném moři bojuje o holý život. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

castor 

všechny recenze uživatele

Lepší příští. No, jak kdy a jak pro koho. Mia je těhotná mladá žena, která prchá ze své domoviny před válkou i nedostatkem. Spolu s manželem vydají všechny své úspory a věří, že jinde jim bude líp. Ovšem překupníci je rozdělí, o její „spolubydlící“ se nelítostně postará totalitní režim a ocitá se tak sama uzavřená v dopravním kontejneru na palubě nákladní lodi. A vlivem silné bouře následně na otevřeném moři. S minimem jídla a pití to chce vzdát, ovšem mimčo hodlá taky zabojovat o lepší příští. Přichází drobné i velké překážky, následují dobrá i krapet horší řešení. Nicméně tvůrcům určitě patří plusové body za řadu zajímavých nápadů (co všechno a jak se dá využít), naopak ji šetří v případě nebezpečí okolních jevů (nabízí se žralok), zároveň nebudu prudit, co by s jejím tělem (a té malé) udělalo slunce či slaná voda. Netypický (originální) a řemeslně dobře zvládnutý survival. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

První půlka filmu je strašně nudná, tak moc, že jsem to chtěl vypnout a to Annu Castillo mám rád. Druhá půlka se ale rozjela a bylo až s podivem co se dá z ničeho vytvořit a přežít. Konec byl bohužel zase až moc přitažený za vlasy, ale asi to tak muselo být. Takže ve finále jsem i spokojený. Velkou zásluhu má ale však opravdu Anna ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Eu vyhlásí, že je na světě moc lidí a ať se s tím něco dělá tak Španělsko odchytává a zabíjí ženské a děcka ty před tím utíkají za hranice. Film sleduje hlavní těhotnou hrdinku co s manželem utíká dají jich do kontejneru (každý má vlastní)  a ten kontejner s ní  vypadne z lodi (opravdu by někdo riskoval dávat do kontejneru těhotné ženské v rizikovém stupni těhotenství ? Tak hlavně, že vadil pes.) . Pobavil mě komentář , že je to realistický survival jo opravdu je to tak skutečné jak létající žralok v sharknadu nejen, že se ten kontejner nepotopí zatímco ostatní co jsou stejné ano (jaké štěstí, že se dostala zrovna do toho co se nepotopil), ale on se nepotopí ani pokud je z více jak půlky plný .  Do toho jsou tam takové píčoviny jako ženská co rodí bez kapky krve  a lovení ryb na dětské hovna ( můžu akceptovat , že by jich to lákalo , ale pochybuji, že by to žraly). Od scény porodu už to nemá co nabídnout a stojí to na místě a konec je už k zasmání kontejner se potopí ona hledá dítě objeví se tam náhodně  velryba a pomůže jí. P.s. Někdo tu píše, že stačilo pořád vylévat tu vodu a bylo by po problému a má pravdu , ale režisér na to šel složitou cestou. P.s. 2 podle čeho počítala ty dny, když ze začátku neudělala do toho kontejneru díru a nevěděla jestli je noc nebo den to si jako řekla přičtu si 5 dní třeba? P.s. 3 Abych jen nekritizoval  pobavila scéna kdy chlápek vystřílí skoro celý kontejner a pes přežije a ten chlápek ho nechá žít P.s. 4 Co Niko přežil? Nevíme srát na něho řekl si režisér   60 procent ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Kdyby to alespoň nebylo takový sci-fi a stalo se tam občas něco, čemu se dá uvěřit.. Takhle je tu celkem nekompromisní a syrová první půl hodina. A pak se přes hodinu neděje vůbec nic.. Neskutečně přepálená stopáž na film, který by měl mít 70-80 minut je prostě moc. Ušmudlaný, sice se snažící být survival, ale místo toho je to jen nudný. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo dosť dobrý kontajner survival. Priznám sa, že som nevedel, čo čakať a do slova som sa nechal unášať vlnami a bol som zvedavý, aké nástrahy a prekážky, hlavná (sympatická!) hrdinka, bude zdolávať. Netvrdím, že je to dokonalé, pretože hlavnej hrdinke veľa vecí vychádza, no logicky aj musí, aby sa mohla posunúť ďalej (do ďalšieho levelu), inak by film skončil po pol hodinke. Anna Castillo to zahrala výborne a výborná je aj réžia, pretože film pri takmer dvojhodinovej dĺžke skoro vôbec nenudí, vždy ma čím prekvapiť a je napínavý a strhujúci až do samého konca.  80% - 4* ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Anna Castillo (Mia) nosila speciálně vyrobenou protézu dělohy pro scény, ve kterých se objevuje těhotná. (Johnny.ARN)
  • Film sa natáčal hlavne v španielskom prístave Tarragona. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno