Reklama

Reklama

Uprostřed ničeho

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Těhotná žena na útěku ze zničené totalitní země uvízne v přepravním kontejneru a na rozbouřeném moři bojuje o holý život. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Co mi brání dát pět hvězd? Nic, mám sice výhrady, ale bylo to mnohem lepší, než jsem čekal.. Je tu vidět inspirace mnohými survivaly a hlavně mi to připomnělo Pí a jeho život a Všechno je ztraceno, samozřejmě to není tak poetické a pohádkové, ale o to víc reálné a dojemné. několik detailů a konec mohlo být vyřešeno jinak, ale třeba scéna se zraněním Mii (podobná mockrát viděná), byla docela drsná, stejně jako porod uprostřed bouře. Uprostřed ničeho se sice ničím moc neliší od dalších žánrových filmů, ani nikterak nevyniká... Ale působí autenticky, dokonce víc, než mnohé filmy natočené podle skutečných příběhů. Celkově to byl takový dvouhodinový "porod", ale to jim to věřil a cítil s nimi, a to se počítá...90% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Rozhodne originálna survival dráma, keďže boj o život v prepravnom kontajnere zmietajúcom sa na šírom mori, to tu ešte fakt nebolo. Len škoda, že celé to pôsobí tak neuveriteľne. Tehotná žena, ktorá si to tam sama odrodí a následne sa ešte dokáže postarať o dieťa, bez potrebných hygienických či potravinových základov. A takú trvácnosť baterky do mobilu, to by bral snáď každý. Ale odhliadnuc od toho, nebolo to vôbec zlé a tá atmosféra i všetko okolo toho ma bavilo (až na spomínané extrémy nezlučiteľné s prežitím). 3* ()

Reklama

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Ano chlad z moře by vám mohl snížit hodnoceni, chápu. Vždy když do filmu nasadí mimino je hodnocení o to citlivější - kor ženské. Jelikož pracuji v odvětví kde se pohybují kontejnery tak me udivilo jak by mohl tak dlouze plout po mori. To by musel mít těsnění ve dveřích kurva těsné. Za nápady matky, a nápad jako celek, nemůžu dát méně než čtyři hvězdy. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Survival v kontejneru na moři tady už dlouho nebyl, jestli vůbec někdy. Má v sobě sice klasicky spoustu neuvěřitelných hloupostí a nesmyslů, ale na druhou stranu to nečekaně vyvažuje jindy poměrně dobrá uvěřitelnost situací, chytré nápady a vynálezy a šikovná práce hlavní postavy s obsahem krabic v kontejneru, kdy chytře využívá každé z nich. S touhle “uvěřitelností”, které bych vlastně sežral i kdyby měl film nálepku “podle skutečných událostí”, pak ale (bohužel? bohudík?) přichází i absence nějaké vyhrocenější, napínavější a brutálnější scény jak je tomu v tomhle žánru zvykem. Jak kdyby tady hrdince vše vycházelo až moc snadně a nic ji vyloženě nechtělo zabít.   Průměr, na který se koukat dá, ale asi bych marně hledal jmenovitě důvody, proč na film kouknout, jelikož s sebou prostě nic nového nepřináší… ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(85/2023) / Tešil som sa, strašne mám rád tieto mini survivaly. Ale bohužiaľ. Mám s týmto filmom viacero problémov. Ja by som možno aj nejako zvládol, že je všetko neskutočne pritiahnuté za vlasy, čo vlastne iné od podobného námetu čakať. Ale tá umelina čo z toho na sto kilometrov ide je moc. Vizuál, hercy, kecy, všetko je neznesiteľne lacné a pokazilo mi to v zásade film. Španieli vedia lepšie, možno bol Netflix v tomto prípade trochu skúpy na budget. (2/10) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Anna Castillo (Mia) nosila speciálně vyrobenou protézu dělohy pro scény, ve kterých se objevuje těhotná. (Johnny.ARN)
  • Ačkoli se jedná o zajímavý příběh, je v něm mnoho dějových děr. Největší z nich by byl plovoucí ocelový přepravní kontejner. Je sice pravděpodobné, že by tyto přepravní kontejnery (některé z nich jsou vzduchotěsné) mohly plavat, ale při počtu děr v bocích kontejneru, ve kterém se nacházela, není možné, aby tento kontejner po všechny ty dny stále plaval. (Johnny.ARN)
  • Film sa natáčal hlavne v španielskom prístave Tarragona. (Arsenal83)

Reklama

Reklama