Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Mahoro je elitní bojový android obrané společnosti Vesper, která slouží jen pro bojové akce. Ovšem životní funkce Mahoro se krátí, a proto je postavena před volbu, která určí její zbývající čas života. Mahoro si může vybrat, zůstane-li nadále válečníkem, její životní funkce budou zachovány po následujících 37 dní, ale pokud se vzdá své výzbroje, prodlouží se tato doba o 398 dní. A tak Vesper za poctivé a dobře vykonané služby splní Mahoro její jediné přání, pod hlavičkou personálního oddělení se Mahoro stává služebnou u středoškoláka jménem Suguru. Tak a teď začíná skutečná zábava, která je okořeněná partičkou Sugurových kamarádů, ale i paní učitelkou Šikidžo a jejími obrovskými ňadry. Ve 12 dílech anime seriálu Mahoromatic se zaručeně pobavíte. (Roby)

(více)

Recenze (8)

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Jeden velký fanservis pro puberťáky, aspoň v první půlce... a tu a tam brutálně doslovná humorná perlička. Ale jo... ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Mahoromatic se odehrává ve dvou rovinách. Ta první je echci komedie se vším co k tomu patří. Ostýchavý hrdina, časté záběry na ladné ženské křivky či typicky úchylný charakter, který zde zastoupila jedna paní učitelka se svými obřími ňadry. Pomalé seznamování androida s člověkem mi v jistých rysech připomnělo Chobits. Akorát s tím rozdílem, že Mahoro už od začátku uměla mluvit. Ta druhá a podle mě i lepší rovina je spíše akční sci-fi odehrávající se mezi dvěma znepřátelenými stranami. Zemí a mimozemskou civilizací, která vlastně s sebou přinesla bojové androidy. Tento boj se v celém seriálu vyskytuje ve formě nejlepší proti nejlepšímu. Tedy Mahoro versus Rjuga. Osobně se mi mix celkem zamlouval a seriál stojí za vidění, jen od něj nečekejte nic převelikého. 6/10 ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

Po treskute zabavne Dokuro-chan jsem se cirou nahodou dostal k dalsi nactilete slecne bez zabran a se smrticimi schopnostmi, a reknu vam, ze z prvnich dilu Mahoromaticu jsem ricel blahem. Ecchi anime a jeho sexualne, az perverzne zabarveny humor a naloz obnazenych casti zenskych tel, to mi sedne. Ackoliv se Mahoro produciruje po place vesmes v cudne uniforme uklizecky, vynahradi to zabavnymi scenami a la koupani se Sugurou. A samozrejme tu mame abnormalne vybavenou, vecne nadrzenou a zvrhlou ucu, co chce stuj co stuj zahrnout Suguru svou laskyplnou peci... Ehm. :) Skoda, ze v druhe polovine prvni serie dostihne Mahoro minulost androida a muziku tvrdi sci-fi tematika. I tak je Mahoromatic s navykovou dupavou melodii u zaverecnych titulku kazdeho dilu moc prima. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

Námět trochu zavání hentai...nesmělý středoškolák po němž pase jeho kozatá učitelka, získá do domácnosti vysloužilého bojového robota dívku a nahlížejí spolu do tajů lásky. Naštěstí se to nikdy nezvrhne (tedy pokud nepočítám představy sensei učitelky :) a je to klasické ecchi se vším co k tomu, hlavně pak se spoustou střeštěného humoru. Dokonce dojde i na pár drsných soubojů a občas se bude hrát i na city , ale v míře takové, která e přesně hodí. Jinak námět boje mezi Vesperem a Saintem vypadal vcelku zajímavě a pokud se podobná látka využije v nějakém temnějším anime vůbec bych se nezlobil. 60% ()

Fabienne 

všechny recenze uživatele

Mahoromatic už jen potvrdil mou neutrální pozici k ecchi anime (Dokuro-chan budiž čestnou výjimkou!). Byla jsem již znalá témat, humoru a dalších zrhlých technik tohoto žánru, a proto mě nemohly překvapit ani časté záběry na ženské vnady a problémy točící se kolem jejich velikosti ani neopětovaná touha třicetileté učitelky s vizáží pornoherečky k mladému studentovi. Nejsem divák prudérní a konzervativní, proto jsem se smála často, ale zdaleka to neodpovídalo kadenci přítomných vtipů a narážek. Pobavilo, neurazilo, ale ani nenadchlo. S průběhem času vtipy ustupují vážnějším tématům (služka - androidka je nucena vrátit se ke své původní profesi zabijáka), sexuální podtext jde stranou. Mahoromatic je snad jediným anime, kde mi porušení čisté žánrovosti vadilo. ()

Galerie (203)

Reklama

Reklama