foto

Unšó Išizuka

  • nar. 16.5.1951
    Kacujama, Fukui, Japonsko
  • zem. 13.8.2018 (67 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gekidžóban Macross Delta: Gekidžó no Walküre
Gekidžóban Pocket Monsters: Minna no monogatari - vyp.
Učú Senkan Jamato 2202: Ai no senšitači – Daijonšó tenmei hen
2017 Gekidžóban Pocket Monsters: Kimi ni kimeta!
Učú Senkan Jamato 2202: Ai no senšitači – Daisanšó džun'ai hen
2016 Lupin sansei: Italian Game
Pokemon The Movie XY&Z: Volcanion to karakuri no Magiana
2015 Psycho-Pass: film
Sósei no Aquarion Evol
2014 Sengoku musó SP: Sanada no šó (TV film) - vyp.
2013 Code Geass: Bókoku no Akito 2 – Hikisakareši jokurjú
Neppu kairiku Bushi Road (TV film)
2012 Code Geass: Bókoku no Akito 1 – Jokurjú wa maiorita
One Piece Film Z
Persona 4 The Animation: The Factor of Hope
Sankarea
Spy Penguin
Učú senkan Jamato 2199
2011 Deadman Wonderland: Akai Knife cukai
Tekken: Blood Vengeance
Urutoraman Zero Gaiden: Kirā za Bītosutā
2010 Eve no jikan gekijōban
Gekidžóban Pocket Monsters Diamond & Pearl: Gen'ei no haša Zoroark
Kidó senši Gundam 00 Special Edition III: Return the World
Meitantei Conan: Kid in Trap Island
One Piece Film: Strong World - Episode 0
Pikachu no fušigi na fušigi na daibóken
2009 Gekidžóban Pocket Monsters Diamond & Pearl: Arceus – Čókoku no džikú e
Kidó senši Gundam 00 Special Edition I: Celestial Being
Kidó senši Gundam 00 Special Edition II: End of World
Pikachu no kirakira daisósaku!
Redline
Sókó kihei Votoms: Pailsen Files – Gekidžóban
2008 Gekidžóban Naruto šippúden: Kizuna
Pokémon: Giratina a strážce nebe
Shin kyūseishu densetsu Hokuto no Ken: Toki den
2007 Flag Director's Edition: Issenman no Kufura no kiroku
Gekidžóban Aquarion
Hellsing III
Highlander: The Search for Vengeance
Pokettomonsuta daiyamondo & Paru diaruga VS Parukia VS Dakurai
Stranger: Mukó hadan
Sókó kihei Votoms: Pailsen Files
Sósei no Aquarion
Šin SOS dai Tokio tankentai
Šin kjúseišu densecu Hokuto no Ken – Juria den
2006 Gekidžóban Pocket Monsters Advanced Generation: Pokemon Ranger to umi no ódži Manaphy
Meitantei Conan: Kieta daija o oe! Conan & Heidži VS Kid!
Meitantei Conan: Tantei-tači no requiem
Šin kjúseišu densecu Hokuto no Ken: Raó den gekitó no šó
2005 Gekidžóban Hagane no renkindžucuši: Šambala o juku mono
Gekidžóban Pocket Monsters Advanced Generation: Mew to hadó no júša Lucario
2004 Meitantei Conan: Conan to Kid to Crystal Mother
2003 Hadžime no ippo: The Fighting! – Kimura Tacuja vs Mašiba Rjó
Pokémon 6 - Jirachi co plní přání
Sabumarin Nana Maru Nana Āru
Shin hokuto no ken
2002 Palme no ki
Pokémon navždy
eX-Driver - Nina & Rei Danger Zone
2001 Initial D: Third Stage
Kovboj Bebop: Lovec odměn
2000 Meitantei Conan: Conan vs Kid vs Jaiba
Pichu to Pikachu
Pocket Monsters: Mewtwo! Ware wa koko ni ari (TV film)
Pokémon 3
Seikai no monshō: Tokubetsuhen (TV film)
Vampire Hunter D
eX-Driver
1999 Meitantei Conan: Seikimacu no madžutsuši
Pokémon 2: Síla jednotlivce
Weiß kreuz
1998 Ao no 6 gó
Glass no Kamen: Sen no kamen o mocu šódžo
Maze bakunecu džikú: Tenpen kjói no giant
Pikachu no nacujasumi
Pocket Monsters: Pikachu no fujujasumi
Pokémon: První film
1997 Vampire Hunter
1996 Maze bakunetsu jikū
1995 Macross Plus Movie Edition
1994 Street Fighter II
Šin kudžakuó
1993 Ginga eijú densecu: Aratanaru tatakai no džokjoku
Lupin sansei: Lupin ansacu širei (TV film)
1992 Battle Fighters garó densecu (TV film)
Down Load: Namiamidabutsu wa ai no uta
Lupin sansei: Russia yori ai o komete (TV film)
1991 Nindža rjúkenden
1990 Devilman: Jóčó Sirene hen
1989 Lupin sansei: Bye Bye Liberty - Kiki ippatsu! (TV film)
1988 Kidó senši Gundam: Gjakušú no Char
1987 Devilman: Tandžó hen
Heavy Metal L-Gaim III: Fullmetal Soldier
Marjú senki
1986 Sókihei MD Geist

TV seriály

2018 Banana Fish (TV seriál)
Ginga eijú densecu: Die neue These (TV seriál)
Ulysses: Jeanne d'Arc to renkin no kiši (TV seriál) - vyp.
2017 ACCA 13 ku kansacuka (TV seriál)
Berserk (TV seriál)
Onihei (TV seriál)
2016 Bakuon!! (TV seriál)
Berserk (TV seriál)
Dóbucu sentai džúódžá (TV seriál)
Macross Delta (TV seriál)
Nedžimaki seirei senki: Tenkjó no Alderamin (TV seriál)
Pocket Monsters Sun & Moon (TV seriál)
Šódžotači wa kója o mezasu (TV seriál)
Terra Formars (TV seriál)
Maon on a mission: Heiši to čičioja (S02E05)
Century of raising arms: Ikari no kančó (S02E02)
2nd generation: Tokubecu na futari (S02E01)
2015 Arslan senki (TV seriál)
Chaos Dragon: Sekirjú sen'eki (TV seriál)
Dimension W (TV seriál)
Dragon Ball Super (TV seriál)
Gundam: Sirotci s železnou krví (TV seriál)
Kekkai sensen (TV seriál)
One Punch Man (TV seriál)
Pocket Monsters XY&Z (TV seriál)
Sengoku musó (TV seriál)
Ušio to Tora (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken (TV seriál)
Haruka naru tabidži saraba tomo jo (S03E24)
Dio no sekai sono 3 (S03E23)
Dio no sekai sono 2 (S03E22)
další epizody (24)
2014 Black Bullet (TV seriál)
Initial D Final Stage (TV seriál)
Kindaiči šónen džikenbo N (neo) (TV seriál)
Magic Kaito 1412 (TV seriál)
Persona 4: The Golden Animation (TV seriál)
Rešša sentai Tokkjúdžá (TV seriál)
Space☆Dandy (TV seriál)
Terra Formars (TV seriál)
Terra for Mars: Kanata to konokata (S01E13)
Shooting star: Kidó to mukidó (S01E12)
Boxer (S01E11)
další epizody (13)
Džodžo no kimjó na bóken (TV seriál)
High priestess sono 2 (S02E24)
High priestess sono 1 (S02E23)
Judgement sono 2 (S02E22)
další epizody (24)
2013 Gaist Crusher (TV seriál)
Hadžime no ippo: The Fighting! - Rising (TV seriál)
Inu to hasami wa cukaijó (TV seriál)
Pocket Monsters XY (TV seriál)
Suisei no Gargantia (TV seriál)
Tokyo Ravens (TV seriál)
Zettai Karen Children: The Unlimited – Hjóbu Kjósuke (TV seriál)
Šingeki no kjodžin (TV seriál)
2012 Brave 10 (TV seriál)
Campione! Macurowanu kamigami to kami koroši no maó (TV seriál)
Džinrui wa suitai šimašita (TV seriál)
Hjóka (TV seriál)
Initial D Fifth Stage (TV seriál)
Jormungand (TV seriál)
Sankarea (TV seriál)
Šidžó saikjó no deši Ken'iči (TV seriál)
2011 Dantalian no šoka (TV seriál)
Gosick (TV seriál)
Persona 4 The Animation (TV seriál)
Toriko (TV seriál)
Čihajafuru (TV seriál)
2010 Heroman (TV seriál)
Iron Man (TV seriál)
Kidó senši Gundam Unicorn (TV seriál)
Magic Kaito (TV seriál)
Pokémon: Black and White (TV seriál)
Sora no oto (TV seriál)
2009 Dragon Ball Kai (TV seriál)
Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
Guin Saga (TV seriál)
Hadžime no Ippo: The Fighting – New Challenger (TV seriál)
2008 Aria the Origination (TV seriál)
Blassreiter (TV seriál)
Bónen no Xamdó (TV seriál)
Eve no džikan (TV seriál)
Golgo 13 (TV seriál)
Strike Witches (TV seriál)
Tecuwan Birdy: Decode (TV seriál)
Tošokan sensó (TV seriál)
2007 Kidó senši Gundam 00 (TV seriál)
Madžin tantei Nógami Neuro (TV seriál)
Moonlight Mile: 1st Season - Lift Off (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
2006 Aria the Natural (TV seriál)
Flag (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Hellsing (TV seriál)
Jomigaeru sora: Rescue Wings (TV seriál)
Kakutó bidžin Wulong: Rebirth (TV seriál)
NANA (TV seriál)
OBAN - nebeské lodě (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
The Third: Aoi hitomi no šódžo (TV seriál)
Šidžó saikjó no deši Ken'iči (TV seriál)
2005 Bóken ó Beet: Excellion (TV seriál)
Kakutó bidžin Wulong (TV seriál)
Kjóšoku sókó Guyver (TV seriál)
Kókjó šihen Eureka Seven (TV seriál)
Sósei no Aquarion (TV seriál)
2004 Bóken ó Beet (TV seriál)
Haruka naru toki no naka de: Hačijóšó (TV seriál)
Kjó kara maó! (TV seriál)
Monster (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
Tales of Phantasia - The Animation (TV seriál)
Zipang (TV seriál)
2003 Gad Guard (TV seriál)
Kaleido Star (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
Last Exile (TV seriál)
Omoikkiri kagaku Adventure: Só Nanda! (TV seriál)
Planetes (TV seriál)
Sakigake!! Cromartie kókó (TV seriál)
Wolf's Rain (TV seriál)
2002 Ai jori aoši (TV seriál)
Mahoromatic: Motto ucukušii mono (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Pocket Monsters Side Stories (TV seriál)
2001 Cyborg 009: The Cyborg Soldier (TV seriál)
Digimon Tamers (TV seriál)
Figure 17: Cubasa & Hikaru (TV seriál)
Hellsing (TV seriál)
Kōtetsu tenshi Kurumi 2 shiki (TV seriál)
Mahoromatic (TV seriál)
Najica dengeki sakusen (TV seriál)
Samurai Girl: Real Bout High School (TV seriál)
Vandread: The Second Stage (TV seriál)
2000 Ajaši no Ceres (TV seriál)
Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
Vandread (TV seriál)
1999 GTO (TV seriál)
Hvězdný erb (TV seriál)
Initial D: Second Stage (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Tenši ni narumon! (TV seriál)
The Big O (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Gasaraki (TV seriál)
Initial D (TV seriál)
Jú gi ó (TV seriál)
Kovboj Bebop: Lovec odměn (TV seriál)
Silent Möbius (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
Kenpú denki Berserk (TV seriál) - vyp.
Eien no toki (E25) - vyp.
Šoku (E24) - vyp.
Zen'jasai (E23) - vyp.
další epizody (13)
1997 Battle Athletess daiundókai (TV seriál)
Kenpú denki Berserk (TV seriál) - vyp.
Futari (E12) - vyp.
Gassen (E11) - vyp.
Tótoki mono (E10) - vyp.
další epizody (12)
Maze bakunecu džikú (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
Rekka no honó (TV seriál)
Tezuka Osamu no Kjújaku seišo monogatari: In the Beginning (TV seriál)
Virus (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Hamelin no Violin Hiki (TV seriál)
Kidó šinseiki Gundam X (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
1995 Virtua Fighter (TV seriál)
1994 Blue Seed (TV seriál)
Macross Plus (TV seriál)
1993 Ken'jú densecu Jaiba (TV seriál)
Slam Dunk (TV seriál)
1992 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
Giant Robo The Animation: Čikjú ga seiši suru hi (TV seriál)
1991 Jokojama Micuteru: Sangokuši (TV seriál)
1990 Karakuri kengó den: Musaši Lord (TV seriál)
1988 Ginga eijú densecu (TV seriál)
1987 Kikó senki Dragonar (TV seriál) - vyp.
1986 Chôshinsei Furasshuman (TV seriál)
1984 Hokuto no ken (TV seriál)
Jorošiku Mecha Doc (TV seriál)