foto

Nobutoši Kanna

  • nar. 10.6.1968 (49 let)
    Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Fate/Grand Order: First Order (TV film)
Persona 3 the Movie #4 Winter of Rebirth
2015 Persona 3 the Movie #3 Falling Down
2014 Persona 3 the Movie #2 Midsummer Knight's Dream
2013 Krátký smír
Persona 3 the Movie #1 Spring of Birth
2012 Guilty Crown: Lost Christmas
2011 Carnival Phantasm
Carnival Phantasm: EX Season
2010 Crayon Šin-čan: Čó džikú! Araši o jobu ora no hanajome
Fate/stay night
Gekidžóban Fate/stay night: Unlimited Blade Works
2009 Meitantei Conan: Šikkoku no cuisekiša
Naruto: The Cross Roads
2008 Gekidžóban Naruto šippúden: Kizuna
2007 Meitantei Conan: Konpeki no Jolly Roger
2005 Gekidžóban Air
Gekidžóban Kamen Rider: Hibiki to 7nin no senki
2004 Inujaša: Guren no hóraidžima
Meitantei Conan: Gin'joku no Magician
2003 Saint seija: Meió Hades džúnikjú hen
2002 Blue Gender - Zrozen k boji
Initial D: Battle Stage
2001 Fušigi júgi: Eikóden
Initial D: Third Stage
1998 Hunter x Hunter
1997 Buttobi!! CPU
Field ni sojogu kaze
Fušigi júgi: Dainibu
Kigjó senši Jamazaki Long Distance Call
Macross Dynamite 7
1996 Boku no Marie
Fušigi júgi
1995 Armitage III
Macross 7 Encore
Macross 7: Ginga ga ore o jondeiru!
Otenki oné-san
1994 Blue Butterfly Fish
Jamato 2520
1993 Battle Fighters garó densecu 2 (TV film)
Fortune Quest: Jo ni mo šiawase na bókenšatači
1992 Čódžikú jósai Macross II: Lovers Again
Chameleon
1991 Koko wa Green Wood
1990 Kidó keisacu Patlabor
1988 Ginga eijú densecu

TV seriály

2016 Dóbucu sentai džúódžá (TV seriál)
Sakamoto desu ga? (TV seriál)
2015 Džundžó Romantica 3 (TV seriál)
Saint seija: Soul of Gold (TV seriál)
2014 Fate/stay night: Unlimited Blade Works (TV seriál)
Initial D Final Stage (TV seriál)
Ore, Twintails ni narimasu. (TV seriál)
Rešša sentai Tokkjúdžá (TV seriál)
2013 Gundam Build Fighters (TV seriál)
2012 Campione! Macurowanu kamigami to kami koroši no maó (TV seriál)
Ginga e Kickoff!! (TV seriál)
Initial D Fifth Stage (TV seriál)
Little Busters! (TV seriál)
Naruto sugoi dorjoku: Rock Lee no seišun Full-Power ninden (TV seriál)
Saint seija Omega (TV seriál)
Smile Precure! (TV seriál)
2011 Guilty Crown (TV seriál)
Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
2010 Giant Killing (TV seriál)
Super Robot Taisen OG: The Inspector (TV seriál)
2008 Bohové smrti (TV seriál)
Džigoku šódžo: Mitsuganae (TV seriál)
Džundžó Romantica (TV seriál)
Džundžó Romantica 2 (TV seriál)
Itazura na Kiss (TV seriál)
Šikabane hime: Aka (TV seriál)
2007 Baccano! (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Saiunkoku monogatari 2nd Series (TV seriál)
Zombie-Loan (TV seriál)
2006 Fate/stay night (TV seriál)
Inukami! (TV seriál)
2005 Air (TV seriál)
Black Cat (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
Transformers: Energon (TV seriál)
Uta kata (TV seriál)
2003 Bóken Júki Plusterworld (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
Planetes (TV seriál)
Sonic X (TV seriál)
2002 GetBackers: Dakkan'ja (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
2001 Final Fantasy: Unlimited (TV seriál)
Groove Adventure Rave (TV seriál)
Hand Maid May (TV seriál)
Král Šamanů (TV seriál)
Mahoromatic (TV seriál)
Pačislo kizoku Gin (TV seriál)
Project ARMS (TV seriál)
Project ARMS: The 2nd Chapter (TV seriál)
2000 Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
1999 Blue Gender (TV seriál)
Colorful (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
Tenši ni narumon! (TV seriál)
1998 Bomberman B-Daman Bakugaiden (TV seriál)
DT Eightron (TV seriál)
Gasaraki (TV seriál)
Generator Gawl (TV seriál)
Lodoss tó senki: Eijú kiši den (TV seriál)
Kenpú denki Berserk (TV seriál)
Eien no toki (E25)
Šoku (E24)
Zen'jasai (E23)
další epizody (13)
1997 Čó mašin eijúden Wataru (TV seriál)
Čúka ičiban (TV seriál)
Kenpú denki Berserk (TV seriál)
Futari (E12)
Gassen (E11)
Tótoki mono (E10)
další epizody (12)
Pokémon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1995 Azuki-čan (TV seriál)
Fušigi júgi (TV seriál)
1994 Čó kuse ni narisó (TV seriál)
Kouzelný svět pohádek (TV seriál)
Macross 7 (TV seriál)
1993 Aoki densecu Shoot! (TV seriál)
Bišódžo senši Sailor Moon R (TV seriál)
Mukamuka Paradise (TV seriál)
Nintama Rantaró (TV seriál)
Slam Dunk (TV seriál)
1992 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
Densecu no júša Da Garn (TV seriál)
Mama wa šógaku jonensei (TV seriál)
1991 Kikó keisacu Metal Jack (TV seriál)
Kinnikuman: Kinniku sei ói sódacu hen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace