Reklama

Reklama

The Puppetman

Trailer

Obsahy(1)

Loutkař, odsouzený vrah čekající na trest smrti, vždy tvrdil, že je nevinný a že jeho tělo ovládá zlá síla, která zabíjí jeho oběti. Nyní Michal (Alyson Gorske), vrahova dcera, začíná tušit, že na tvrzení jejího otce může být něco pravdy, když lidé v jejím okolí začnou brutálně umírat. Musí se pokusit zlomit Loutkařovu kletbu dříve, než budou zabiti všichni její blízcí. (mikki089)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Moc(nebo spíš nic) jsem si od toho nesliboval. Ale nakonec to tak špatný nebylo. Sice nejde o nic k čemu bych se v budoucnu vracel ale podívat se na to bez úhony v pohodě dalo. Pár úmrtí alá Final Destination bylo fajn. Kdyby to mělo svižnější tempo a těch úmrtí bylo víc  tak možná i ty 3hvězdy dám. Takhle je to jen za lepší 2hvězdy. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Big fan Nezvratných osudů mohl natočit něco jako It Follows, ale to by musel ducha místa Buffala vytěžit alespoň z poloviny tak, jako se to Mitchellovi povedlo s Detroitem a notně přitlačit na atmosféře neznámého zla, které za plného vědomí loutek tahá za jejich šňůrky. Pár gore momentů nechá zavzpomínat na výše uvedenou FD franšízu, ale celkově to není nic, co by Michaelu Parému ještě více rozcuchalo obočí.. Co se volnočasových aktivit týká, jsou Dolos s Azazelem v podstatě chudáci. Když si spolu chtějí pinknout badminton nebo zahrát šachy, je to takové neosobní.. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Master of Puppets od Metallicy je jednoznačne lepšie. Rozpočet tu nepustil a akoby chýbala odvaha dupnúť na plyn. Na druhej strane film ukáže aj také prvky, ktoré poučia, že netreba sa veľmi tvárou kukať do ohňa. Môže to dopadnúť celkom nepríjemnými popáleninami a v najlepšom prípade dopadnete ako Miro Suja. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Filmy Brandona Christensena udržují z hlediska kvality nevídanou stabilitu - všechny jsou u mne za čisté dvě hvězdy. Řemeslně dostačující, byť nijak famózní zpracování látky, kterou už jiní zpracovali lépe. V Puppetmanovi stojí za řeč dvě tři scény (střihová koláž z posilovny a knihovny, smrt sympatické postavy v autě, policejní stanice), zbytek je nudný průměr korunovaný bezradným finále. To mě vlastně ve výsledku trochu vytrhlo z letargie, opravdu jsem byl překvapen, proč to tvůrci dovedli k tak divně neuspokojivé koncovce. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Príbeh o holčine posadnutej temnými silami, ktoré nútia ľudí v jej okolí k samovraždám. V mojich očiach priemerný horor, ktorý ma najviac zaujal niekoľkými brutálnymi úmrtiami. Režisér sa očividne inšpiroval sériou "Final Destination", takže scéna s činkou mi nejakú dobu ostane v pamäti. Podarené vraždy sú však to jediné pozitívne - po stránke scenára či hereckých výkonov je to až extrémne nevýrazný film, navyše s neuspokojivým rozuzlením. Hodnotenie by u mňa bolo niekde medzi 2-3 hviezdami, ale pôjdem tentokrát smerom nadol, pretože s odporúčaním je to u mňa skôr nie ako áno. ()

Reklama

Reklama