Reklama

Reklama

Zlo si umí počkat

(festivalový název)
  • Argentina Cuando acecha la maldad (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V odlehlé vesnici najdou dva bratři muže pod vlivem démona, který se právě chystá přivést na svět samotné zlo. Rozhodnou se ho zbavit, ale podaří se jim pouze rozšířit chaos. (mikki089)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (127)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

¡Viva Argentina! Demián Rugna, je po šesti letech zpět a po výborném Aterrados, servíruje opět dechberoucí, originální, Hororovou podívanou, plnou hnisu a krutých, zlých scén. Škoda jen, že všechno bylo vyčerpáno hned v úvodních 40 minutách, pak se to dost zmírnilo a přišlo i pár nudnějších pasáží s několika WTF momenty. Ale i tak, se ve výsledku jedná o dost dobrý Horor s krutopřísnou atmosférou a já si troufám Cuando acecha la maldad, zařadit mezi TOP 10 Horory roku 2023. Top scéna - těhotná žena z plakátu a pes. (589. hodnocení) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Dá se napsat taková parodie na horor některé scény jsou tak vtipné, že by si zasloužily být ve Scary Movie 6  (asi nechtěně). Dva chlápci najdou mužskou mrtvolu bez vrchní části těla u ní je  ofocená občanka ženské kam ten mrtvý šel. Dojdou tam a zjistí, že tam jedna ženská má nakaženého syna hnilobou oni ho společně s jedním chlápkem naloží na korbu auta a  odvezou pryč po cestě , ale málem přejedou dítě tak ho vyklopí a neřeší to. Mezitím ten chlápek co jim pomáhal uvidí posednutou kozu zastřelí ji a zlo vleze do jeho manželky ta ho zabije  a pak zabije sebe (první vtipná scéna zabíjí se plastovou sekerkou a vypadá to příšerně) chlápek to zjistí a nabere toho druhého a jedou k jeho bývalé tam 20 minut řeší , že on má zákaz přiblížení a nemá tam co dělat pak její pes unese jeho dceru její současný přítel  ji hledá. Najde ji (překvapivě jí nic není ačkoliv ji ten pes kousal do hlavy) a zabije toho psa zlo vleze do něho tak zabije svou ženu a sebe a ta holka to oslavuje (druhá vtipná scéna) druhý chlápek mezitím naložil dva syny z toho jednoho postiženého po cestě i svou babku a jede pryč. Jeden ten syn viděl matku umírat , ale je mu to úplně u prdele co na tom, že mu zemřela matka neřeší to více ho štve to, že jeho postižený bratr se posral. Pak má telefon od té mrtvé/démona, že si jde pro ty děcka on se tam rozbrečí (předtím mu mrtvá žena nevadila zajímavé) a pak jedou k ženské co má s démony nějaké zkušenosti.  Dojde tam ta matka a unese toho kluka ačkoliv ji vidí , že je znetvořená nevadí jim to a povolí jí to a unese ho někam do školy . Pak ten chlápek s tou ženskou tam dojdou ho hledat a najdou ho ve škole jelikož ten démon má rád děti kolem nich jsou nakažené děti , ale jich to nesere pak ty děti tu ženskou zabijou on zabije toho prvně nakaženého  a to jeho děcka odejde s ostatníma kamsi do prdele. Otci je to u prdele (proč ho teda chtěl zachránit nevím) a jde domů dá tomu postiženému zmrzlinu a zjistí, že je taky nakažený a máme konec. 40 procent  za scénu kdy ženská zabije své nenarozené děcko a jí jeho mozek za toho prvního nakaženého a za útok toho psa. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„ZLO MÁ RÁDO DĚTI A DĚTI MAJÍ RÁDI ZLO…“  Horor na pomezí geniality a neuvěřitelný píčoviny! Je to parádně dramatický – napínavý, krvavý…  dost psycho a taky debilní… Jestli jo nebo ne? Strašidelnej film, kterej vás nasere! (Ty lidi se fakt chovaj jako debilové!)  /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Film měl premiéru na MFF v Torontu v sekci „Půlnoční šílenství“. 2.) Thx za titule „Enzistor“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  *** ()

ancientone 

všechny recenze uživatele

Lepšia žánrová štandardka. Vie to budovať miestami silnú atmosféru, vie to priniesť pár silných obrazov, ktoré sa zaryjú do pamäte dlhšie ako na pár hodín, námet nie je úplne vycucaný z palca ale... chýba tomu dramaturgia a spirit, ktoré by diváka viedli kontinuálne celým dejom. Napätie funguje čiastkovo, nie v celom filme. Tak možno nabudúce. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

When Evil Lurks disponuje pár docela krutopřísnými scénami, které člověk těžko očekává. Plusem je neotřelý scénaristický námět společně s několika nechutnými a nepříjemnými výjevy. Párkrát mě to donutilo vzpomenout si na Aterrados, protože ten styl je takřka totožně znepokojivý. Jako argentinská apokalyptická gore road movie to obsahuje takřka vše, co by měl takový kousek mít, aby zaujal a překvapil. Logika tam sice občas trochu pokulhávala, naneštěstí si film to tempo nedokáže udržet celou dobu na sto procent a některé momenty jsou vyloženě divné, ale když přivřu oči, dlouho tu nebyl takový čistokrevný snaživý horor, a kort z Jižní Ameriky. ()

Galerie (15)

Související novinky

56. MFF fantastických filmů v Sitgesu

56. MFF fantastických filmů v Sitgesu

14.10.2023

V posledních deseti dnech probíhal ve slunném katalánském Sitgesu 56. ročník Mezinárodního festivalu fantastických filmů. Kulturní svátek zahrnující zástupce zejména žánru hororu, thrilleru, fantasy… (více)

Reklama

Reklama