Reklama

Reklama

Kon'jakuhaki sareta reidžó o hirotta ore ga, ikenai koto o ošhiekomu

(seriál)
  • Japonsko 婚約破棄された令嬢を拾った俺が, イケナイことを教え込む (více)
Trailer 3

Epizody(12)

Obsahy(1)

Allen Crawford je mocný čaroděj, kterého se mnozí bojí, a tak mu říkají „pán démonů“. Allen žije o samotě uprostřed lesa a věnuje se studiu magie a různým experimentům, kterými děsí všechny v okolí. Charlotte Evans je mladá dívka, kterou pronásleduje celé království, protože se prý měla dopustit strašlivých a ohavných činů. Vyčerpaná Charlotte jednoho dne zkolabuje v lese, kde se nachází Allenův dům a ten jí zde o něco později objeví obklopenou spoustou lesní zvěře. Allen brzy poznává, že Charlotte je tou nejčistší a nejhodnější dívkou, kterou kdy potkal a že všechna obvinění proti ní jsou vykonstruovaná princem Cecilem a jeho posluhovači. Allen se rozhodne dívky ujmout, a protože mu připadá, že je až příliš hodná a naivní, rozhodne se jí změnit tak, aby se z dívky, která byla vždy jen obětí, stala konečně silná a samostatná osobnost. Během toho se však začne Allen s Charlotte velmi rychle sbližovat… (Jeoffrey)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (3)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Je rozdíl mezi tím, když zlobí pětileté dítě anebo když po nocích „zlobí“ dospělí… V tomto seriálu to "zlobení" (naughtiness) spíš znamená ten první případ, takže pokud počítáte, že spolu hlavní hrdinové budou dělat něco jiného, než že budou po desáté večer jíst hromadu sladkostí, pak jste vedle! Zdejší humor je většinou hodně dětinský, ale občas se vytasí s nějakým totálně absurdním vtipem, kterým dokáže diváka poslat do kolen – stalo se mi hned několikrát – zkrátka jsou zde chvíle, kdy to umí pobavit. Co víc, prvních pár dílů, kdy si k sobě hlavní dvojice hledala cestu a bylo to takové sympaticky romantické se vším tím „zlobením“ a do toho občas dropla nějaká ta absurdně komická bomba, jsem si užíval. Pak se ale na scéně objevila sestra hlavního hrdiny a celé se to najednou na hodně dlouhou dobu zvrtlo spíš v takovou rádoby vtipnou estrádu plnou očekávaných zápletek a klišé, kdy můj dojem ze seriálu klesal dolů směrem k průměru a žádná nová postava, která se objevila a snažila se něco nového přinést, tomu nepomáhala. Zachraňovat to nakonec musela poslední část, kdy můj zájem vzbudila linka kolem sestry hlavní hrdinky, která byla milá a jejíž konec byl procítěný. I ta poslední epizoda se docela povedla, i když ten po dlouhé době opravdu hezký okamžik mezi hlavní dvojicí musel dopadnout přesně tak, jak divák anime očekával. Takže začátek a konec se mi líbily, většina z toho uprostřed byla jen průměrnou anime taškařicí. Znám však minimálně dva lidi, kteří si tenhle seriál opravdu užili – Tomokazu Sugita a Saori Hajami. Hlasoví herci ústředního páru odvedli skvělý výkon, ukázaly se jak jejich obrovské zkušenosti, tak především i fakt, že je tohle dabování bavilo. Díky nim jsem si dokázal k hlavní dvojici hned najít cestu, pomohli mi je vnímat jako opravdu sympatické a zábavné charaktery a díky tomu jsem jim přál, zajímá mě jejich další osud a pokud bude druhá série, tak se klidně podívám. 6/10 ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele

Má to hezkou kresbu a vlastně i docela sympatický ústřední páreček, ale co je to platné, když celá ta zápletka o nesmělé šlechtičně ochraňované pohledným čarodějem je podaná na úrovni nevtipné anekdoty, ubíjejícím způsobem natažené na dvanáct dílů, i když by se v pohodě vešla tak do dvou do tří. Naprostým děsem jsou pak všechny vedlejší postavy, které dodávají pojmu otravnost nové a dosud netušené významy a většinu té romantiky vlastně dokonale zabíjejí. ()

Reklama

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta romantická linka je opravdu zábavná v tom jak jsou vlastně obě hlavní postavy strašně nesmělé a celé to je to je takové miloučké a nevinné. Trochu horší to je s vedlejšími postavy, které se vždy objeví ve stylu "deus ex machina" ve dveřích a někdy to až moc připomíná nějaký ztřeštěný americký sitcom z 80. let. Místo to je opravdu otravné a třeba v posledním díle, kdy se všechny ty vedlejší postavy sejdou pospolu už to fakt bylo moc. Ale i tak převažuje spokojenost, protože v jádru to je pořád ta mile pozitivní věc, na kterou se můžete klidně podívat se svou milou nebo i s dětmi a vykouzlí vám to docela často úsměv na tváři. Avšak něco vyloženě světoborného zase nečekejte. Je to zkrátka romantický sitcom (rom-com), nic víc nic míň. 65% ()

Reklama

Reklama