foto

Tomohisa Asó

  • nar. Kanagawa, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Fastening Days 2
2012 To Love-Ru: Trouble - Darkness
2011 Gekidžóban Macross F: Sajonara no cubasa
2010 Tales of Symphonia: The Animation – Tethe'alla Hen
2009 Gekidžóban Macross F: Icuwari no utahime
2006 Kidó senši Gundam SEED C.E. 73 Stargazer
2005 Gekidžóban Air
Gekidžóban Hagane no renkindžucuši: Shambala o juku mono
2004 Dai Jamato Zero gó
2002 Futari ečči
2001 Arete hime
1997 Hare tokidoki Buta
1996 Dragon Quest recuden: Roto no monšó
1995 Makeruna! Makendo
Otenki oné-san
1991 Cuki ga noboru made ni
1988 Ginga eijú densecu
1981 Kidó senši Gundam II: Ai senši hen

TV seriály

2017 Fate/Apocrypha (TV seriál)
Šingeki no kjodžin: Season 2 (TV seriál)
2016 Bišódžo senši Sailor Moon Crystal: Season III (TV seriál)
Show by Rock!! # (TV seriál)
Šónen Maid (TV seriál)
Šúmacu no Izetta (TV seriál)
2015 Dragon Ball Super (TV seriál)
God Eater (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble - Darkness 2nd (TV seriál)
2014 Ao Haru Ride (TV seriál)
Bišódžo senši Sailor Moon Crystal (TV seriál)
Disk Wars: Avengers (TV seriál)
Dragon Ball Kai (TV seriál)
Gundam Build Fighters Try (TV seriál)
2013 Kakumeiki Valvrave (TV seriál)
Šingeki no kjodžin (TV seriál)
2012 Saint seija Omega (TV seriál)
Shining Hearts: Šiawase no Pan (TV seriál)
Zumomo to Nupepe (TV seriál)
2011 Cross Fight B-Daman (TV seriál)
Ikoku meiro no Croisee The Animation (TV seriál)
Inazuma Eleven GO (TV seriál)
Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
2010 Jume miru, anime: On-čan – Season 2 (TV seriál)
Motto To Love-Ru: Trouble (TV seriál)
TV manga Šówa monogatari (TV seriál)
2009 Anjamaru Tantei Kiruminzoo (TV seriál)
Aoi bungaku Series (TV seriál)
Cross Game (TV seriál)
Hagane no renkindžucuši (TV seriál)
Kaidan Restaurant (TV seriál)
Ókami to kóšinrjó II (TV seriál)
Seiken no Blacksmith (TV seriál)
2008 Aria the Origination (TV seriál)
ChäoS;HEAd (TV seriál)
Inazuma Eleven (TV seriál)
Itazura na Kiss (TV seriál)
Jume miru, Anime: On-čan (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble (TV seriál)
Tytania (TV seriál)
2007 Baccano! (TV seriál)
Dennō coil (TV seriál)
Kidó senši Gundam 00 (TV seriál)
Les Miserables: Šódžo Cosette (TV seriál)
Macross Frontier (TV seriál)
Mokke (TV seriál)
Šigurui (TV seriál)
2006 Bakumacu kikansecu: Iro wa nioedo (TV seriál)
Binbó šimai monogatari (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Kiba (TV seriál)
Night Head Genesis (TV seriál)
Pumpkin Scissors (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan (TV seriál)
Wanwan Celepoo: Sore juke! Tecunošin (TV seriál)
2005 Aria the Animation (TV seriál)
Gunparade Orchestra (TV seriál)
Ičigo 100% (TV seriál)
Juki no džoó (TV seriál)
Kjóšoku sókó Guyver (TV seriál)
2004 Bakurecu tenši (TV seriál)
Beck (TV seriál)
Fūjin monogatari (TV seriál)
Haruka naru toki no naka de: Hačijóšó (TV seriál)
Kaikecu Zorori (TV seriál)
Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál)
Monkey Turn V (TV seriál)
Monster (TV seriál)
Onmjó taisenki (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
2003 Ai yori aoshi ~Enishi~ (TV seriál)
Astro Boy (TV seriál)
Firestorm (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Kaleido Star (TV seriál)
Sonic X (TV seriál)
Šucugeki! Machine Robo Rescue (TV seriál)
2002 Bakutó sengen Daigander (TV seriál)
Ó dorobó Jing (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
2001 Groove Adventure Rave (TV seriál)
Král Šamanů (TV seriál)
Mahó senši Louie (TV seriál)
Otogi Story: Tenši no šippo (TV seriál)
Salaryman Kintaró (TV seriál)
X (TV seriál)
Z.O.E Dolores, i (TV seriál)
2000 Fabre-sensei wa meitantei (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
Rokumon Tengai Mon Colle Knight (TV seriál)
1999 Aesop World (TV seriál)
Majutsushi Orphen Revenge (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Sore juke! Učú senkan Jamamoto Jóko (1999) (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Bubblegum Crisis: Tokio 2040 (TV seriál)
Monkey Magic (TV seriál)
Sentimental Journey (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
YAT anšin! Učú rjokó (TV seriál)
1995 Romeo no aoi sora (TV seriál)
1994 Kouzelný svět pohádek (TV seriál)
Macross Plus (TV seriál)
Šinken densecu: Tight Road (TV seriál)
1993 Bišódžo senši Sailor Moon R (TV seriál)
Kišin heidan (TV seriál)
1989 Dragon Ball Z (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace