Reklama

Reklama

Undead Unluck

(seriál)
  • Japonsko アンデッドアンラック (více)
Trailer 9
Japonsko, (2023–2024), 9 h 36 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Jošifumi Tozuka (komiks)

Kamera:

Takao Saitó

Hrají:

Júiči Nakamura, Moeka Kišimoto, Tomokazu Sugita, Rikija Kojama, Aoi Júki, Marija Ise, Kódži Jusa, Nacuki Hanae, Rie Kugimija, Nobuhiko Okamoto, Kendži Nomura (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(24)

Andy je takzvaný negátor se zvláštní schopností, která ho činí nesmrtelným, a už dlouho hledá někoho, kdo by mu dokázal dopřát skutečnou smrt. Fuko Izumo se zase kvůli své schopnosti, která způsobuje neštěstí, distancuje od ostatních ve strachu, že svému okolí přinese smůlu. Když už Fuko plánuje se vším skoncovat, náhodné setkání s Andym ji přiměje začít se na věci dívat v novém světle. Oba se rozhodnou připojit k organizaci zvané Unie, jejímž cílem je kontrolovat neznámé jevy a chránit před nimi lidstvo. Vyzbrojeni svými schopnostmi se Fuko a Andy spolu s novými spojenci vydávají na náročné mise a odhalují na pozadí názorových střetů a tváří v tvář mocným nepřátelům tajemství světa, když pátrají po největší smrti všech dob. (Disney+)

(více)

Recenze uživatele Lenka.Vilka k tomuto seriálu (14)

Nesmrtelnost a neštěstí (2023) (E01) 

Hlavně se mě nikdo neptejte, co jsem právě viděla, protože na tenhle bizár je těžké najít slova. Ale byla to šílená zábava! Pointa je moc fajn a skvěle využitá regenerace, kde to bude asi ještě hodně využívané. Ok, viděla jsem první dva díly najednou, takže vím, že bude ;) ()

Unie (2023) (E02) 

Druhý díl jsem sice nestrávila dvacet minut tím, že jsem se smála, protože padne dost informací, takže jenom tak polovinu času. Ale vážně skvěle se pracuje právě s kombinacema smůly a nesmrtelnosti. Příjemně ujetá dvojka  :) ()

Jak používat moji schopnost působit neštěstí (2023) (E03) 

První polovina dílu je přesně tak rychlá jako je ujetá a měla jsem problém stíhat. Druhá polovina je úplně jiná, i ta animace je úplně jiná, hodí se k tomu, co je tady. Ale na mě to funguje na dvěstě procent :) tahle kombinace... ()

Miluješ mou proměnu? (2023) (E04) 

Naprostá pecka s důmyslnou logikou v boji. Ne, vážně, ta první polovina je neskutečně vtipná. Hlavně když přijde na zakomponování "času a povrchu". Ale zároveň je konec fakt hlubokej. A ne, nemluvím o výstřihu... ()

V jednotě je negace (2023) (E05) 

I já jsem poslechla Andyho a poslouchala každé slovo. A že jich bylo! Druhá polovina byl takový klasický serošový výcvik před první akcí s Unií. A vyklubalo se z toho docela vtipný představení  :P ()

Kazisvět (2023) (E06) 

Když si jí vezmu, nebudeš to brát jako podvádění? :D tak tohle bylo naprosto skvělý. Proměna v zombíky má super postup, ale zdá se to jenom mě nebo to byl první, v rámci možností, vlastně normální díl? Protože pokračování příběhu... ()

Sen (2023) (E07) 

...jo, přesně, pokračování je naprosto super. Jak natáhnout čísla, jak to obejít, fakt suprově pojatý díl a prostě to bylo celý takový...milý. Tak jo, a za týden pokračování :) ()

Victhor (2023) (E08) 

Příjemně akční díl, přesto v rámci všeho předchozího trochu slabší. Jenže potom přijde druhá polovina...a jak rychle přišla, tak je rychle po ní. A ta věc "s druhou součástí mě" se teda jenom nakousne. Ale nakousne hodně dobře! ()

Návrat (2023) (E09) 

Tenhle díl mě neskutečně pobavil. Po akční stránce neskutečný, to bylo fakt povedený a ke konci strašně milý. Jo, jo, fakt jsem se strašně moc nasmála. Ten konec byl prostě dokonalej :) ()

Výsledek (2023) (E10) 

Cože? To nějak rychle uteklo, ne? :D první polovina to zpusobila! :D ale proč ne, sice se tady vlastně skoro nic nestalo, ale na druhou stranu, padlo pár informací. Takže jako fajn. Ale vážně. Neuteklo to nějak rychle? :D ()

Rio de Janeiro (2023) (E11) 

Asi bych měla správně dát čtyři hvězdy a byt na sebe hrdá, jak jsem to téhle epizodě nandala, protože: 1) má v podstatě tři začátky 2) skoro nic se tady nestalo. Jenže já nemůžu. Byla to fakt sranda v první polovině. Celý to na procházce, jako fakt to nešlo se zastavit. A najendou lusk a zase tady máme totálně absolutně vážnou scénu. Plus teda konec, no. A zase je úplný konec  :D  sakra! :D ()

Activate (2023) (E12) 

Přes měsíc čekání na nový díl (vzhledem ke konci toho předchozího) bylo poměrně drsný. A co si budeme, byla to vážně skvělá záležitost. Hezky se to sešlo. Takže proč neudělat to moje nejoblíbenější: skončit v tom nejnapínavějším  :) ()

Tatiana (2024) (E13) 

Správně a luxusně v poměru pokračování přítomnosti a ... jak název naznačuje ... příběhu samotné Tatiany, aby se ukázalo, že je to jenom smutná holka, která chce kamarády a být normální. A když už najde kamarádku, představa ztráty je pro ní nepřekonatelná... ()

Crimson Bullet (2024) (E14) 

Jeden z těch dílu, kde bych zase mohla dát jenom čtyři hvězdy, kdybych chtěla být zlá. Ale chápu, proč to bylo takhle v více úhlů...protože to bylo vlastně chytrý řešení a celý ten popis jako vždy moc fajn  :) ()

Reklama

Reklama