foto

Kimiko Saitó

  • nar. 12.2.1977 (42 let)
    Nagano, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Psycho-Pass: Sinners of the System Case 1 – Cumi to bači
2014 Nisekoi
The Last: Naruto the Movie
2013 Saint onii-san
2010 Higaši no Eden gekidžóban: Paradise Lost
2009 Higaši no Eden gekidžóban: The King of Eden
Higaši no Eden: Air Communication
2007 Death Note: R – Genši suru kami (TV film)
2006 Sin in the Rain
2004 Re:Cutey Honey

TV seriály

2018 Gaikocu šoten'in Honda-san (TV seriál)
Gegege no Kitaró (TV seriál)
Overlord III (TV seriál)
Tokyo Ghoul: re (TV seriál)
2017 Overlord II (TV seriál)
2016 D.Gray-man Hallow (TV seriál)
Handa-kun (TV seriál)
Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans 2 (TV seriál)
Nedžimaki seirei senki: Tenkjó no Alderamin (TV seriál)
Nurse Witch Komugi-čan R (TV seriál)
Reikenzan: Hošikuzutači no utage (TV seriál)
2015 Dimension W (TV seriál)
Dragon Ball Super (TV seriál)
Garo: Guren no cuki (TV seriál)
Jurikuma araši (TV seriál)
Kagewani (TV seriál)
One Punch Man (TV seriál)
Oshiri kajiri mushi 4 (TV seriál)
Sakurako-san no ašimoto ni wa šitai ga umatteiru (TV seriál)
The Rolling Girls (TV seriál)
Tokyo Ghoul √A (TV seriál)
2014 Abarenbó rikiši!! Macutaró (TV seriál)
Ao Haru Ride (TV seriál)
Girlfriend (Kari) (TV seriál)
Júki Júna wa júša de aru (TV seriál)
Kiseidžú: Sei no kakuricu (TV seriál)
KutsuDaru. (TV seriál)
Nandaka Velonica (TV seriál)
2013 Ganbare! Lulu Lolo (TV seriál)
Hataraku maó-sama! (TV seriál)
Oshiri kajiri mushi 2 (TV seriál)
Strike the Blood (TV seriál)
2012 Aikacu! Idol kacudó! (TV seriál)
Amagami SS+ (TV seriál)
Džoširaku (TV seriál)
Oshiri kajiri mushi (TV seriál)
Tanken Driland (TV seriál)
2011 Ano hi mita hana no namae o bokutači wa mada širanai. (TV seriál)
Ben Tó (TV seriál)
Hana-saku iroha (TV seriál)
Hunter x Hunter (TV seriál)
Kidó senši Gundam AGE (TV seriál)
Mawaru Penguindrum (TV seriál)
Seikon no Qwaser II (TV seriál)
2010 Amagami SS (TV seriál)
Kuragehime (TV seriál)
Otome jókai Zakuro (TV seriál)
Seikon no Qwaser (TV seriál)
TV manga Šówa monogatari (TV seriál)
2009 Anjamaru Tantei Kiruminzoo (TV seriál)
Higaši no eden (TV seriál)
Kaidan Restaurant (TV seriál)
Konničiwa Anne: Before Green Gables (TV seriál)
Nacu no araši! Akinaičú (TV seriál)
Seiken no Blacksmith (TV seriál)
Sendžó no Valkyria: Valkyria Chronicles (TV seriál)
Suzumija Haruhi no júucu (TV seriál)
2008 Bihada ičizoku (TV seriál)
Hakaba Kitaró (TV seriál)
Hidamari Sketch × 365 (TV seriál)
Itazura na Kiss (TV seriál)
Kjó kara maó! (TV seriál)
Nacume júdžinčó (TV seriál)
Porphy no nagai tabi (TV seriál)
Slayers - Revoluce (TV seriál)
Yu-Gi-Oh! 5D´S - Hra králů (TV seriál)
2007 Blue Drop: Tenšitači no gikjoku (TV seriál)
OverDrive (TV seriál)
2006 Ajakaši: Japanese Classic Horror (TV seriál)
Aria the Natural (TV seriál)
Binbó šimai monogatari (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Suzumija Haruhi no júucu (TV seriál)
2005 Basilisk: Kóga ninpó čó (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Erementar Gerad (TV seriál)
2004 Area 88 (TV seriál)
Burn Up! Scramble (TV seriál)
Girls Bravo - first season (TV seriál)
Rozen Maiden (TV seriál)
2003 Air Master (TV seriál)
Bobobóbo bóbobo (TV seriál)
Sonic X (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky