foto

Kanehira Jamamoto

  • nar. 9.5.1977 (42 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gekidžóban sóšuhen Overlord: Fušiša no ó
Gekidžóban sóšuhen Overlord: Šikkoku no eijú
2016 Digimon Adventure tri. Kecui
Šigacu wa kimi no uso
2015 Haikjú!: Šóša to haiša
Psycho-Pass: film
2014 The Idolm@ster Movie: Kagajaki no mukógawa e!
2013 Blood Lad: Wagahai wa neko de wa nai
Saint onii-san
2011 Hotarubi no mori e
Soredemo cuma o aišiteru
2010 Kanodžo ga mimai ni konai wake
Kuttsukiboshi
Mijazaki Maja daizukan

TV seriály

2020 Haikjú!! Riku vs Kú (TV seriál)
2019 Kengan Ašura (TV seriál)
2018 Tensei šitara slime datta ken (TV seriál)
2017 ACCA 13 ku kansacuka (TV seriál)
Cuki ga kirei (TV seriál)
Jókoso džicurjoku šidžó šugi no kjóšicu e (TV seriál)
2016 91 Days (TV seriál)
Active Raid: Kidó kjóšúšicu dai hači gakari (TV seriál)
Active Raid: Kidó kjóšúšicu dai hači gakari 2nd (TV seriál)
Boku dake ga inai mači (TV seriál)
Bubuki Buranki (TV seriál)
Bungó Stray Dogs (TV seriál)
Haručika: Haruta to Čika wa seišun suru (TV seriál)
Hitori no šita: The Outcast (TV seriál)
Masamune Datenicle (TV seriál)
Nedžimaki seirei senki: Tenkjó no Alderamin (TV seriál)
Re: Zero kara hadžimeru isekai seikacu (TV seriál)
Schwarzesmarken (TV seriál)
Šúmacu no Izetta (TV seriál)
2015 Ansacu kjóšicu (TV seriál)
Arslan senki (TV seriál)
Binan kókó čikjú bóei bu Love! (TV seriál)
Charlotte (TV seriál)
Comet Lucifer (TV seriál)
Denpa kjóši (TV seriál)
Dimension W (TV seriál)
Durarara!!×2 (TV seriál)
Džunkecu no Maria (TV seriál)
Gakkóguraši! (TV seriál)
Grisaia no rakuen (TV seriál)
Noragami Aragoto (TV seriál)
Overlord (TV seriál)
Plastic Memories (TV seriál)
Ranpo Kitan: Game of Laplace (TV seriál)
Tantei kageki Milky Holmes TD (TV seriál)
2014 Akame ga kill! (TV seriál)
Aldnoah.Zero (TV seriál)
Gin no sadži (TV seriál)
Grisaia no kadžicu (TV seriál)
Haikjú!! (TV seriál)
Kanodžo ga flag o oraretara (TV seriál)
Kenzen Robo Daimidaler (TV seriál)
Love Stage!! (TV seriál)
Madan no ó to Vanadis (TV seriál)
Magic Kaito 1412 (TV seriál)
Mušiši zoku šó (TV seriál)
Noragami (TV seriál)
Ore, Twintails ni narimasu. (TV seriál)
Seirei cukai no Blade Dance (TV seriál)
Sekai seifuku: Bōryaku no Zvezda (TV seriál)
Wizard Barristers: Benmaši Cecil (TV seriál)
Šigacu wa kimi no uso (TV seriál)
2013 AKB0048 Next Stage (TV seriál)
Aoki hagane no Arpeggio: Ars Nova (TV seriál)
Galilei Donna: Storia di Tre Sorelle a Caccia di un Mistero (TV seriál)
Gen'ei o kakeru taijó (TV seriál)
Gin no sadži (TV seriál)
Gingicune (TV seriál)
Golden Time (TV seriál)
Karneval (TV seriál)
Korošija-san: The Hired Gun (TV seriál)
Kotoura-san (TV seriál)
Maojú maó júša (TV seriál)
Nagi no asu kara (TV seriál)
Ore no kanodžo to osananadžimi ga šuraba sugiru (TV seriál)
Strike the Blood (TV seriál)
Super seišun Brothers (TV seriál)
Tetsujin 28-gō Gao! (TV seriál)
2012 Arcana Famiglia: La Storia della Arcana Famiglia (TV seriál)
Ačči kočči (TV seriál)
Curitama (TV seriál)
Džoširaku (TV seriál)
Inu x Boku SS (TV seriál)
Ixion Saga: Dimension Transfer (TV seriál)
Kimi to Boku. 2 (TV seriál)
Kono naka ni hitori, imóto ga iru! (TV seriál)
Magi: The Labyrinth Of Magic (TV seriál)
Oda Nobuna no yabō (TV seriál)
Poyopoyo kansatsu nikki (TV seriál)
Psycho-Pass (TV seriál)
Queen's Blade: Rebellion (TV seriál)
Senran Kagura (TV seriál)
Shining Hearts: Šiawase no Pan (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble - Darkness (TV seriál)
Tonari no Kaibucu-kun (TV seriál)
Šinsekai jori (TV seriál)
2011 Astarotte no omoča! (TV seriál)
Deadman Wonderland (TV seriál)
Dragon Crisis! (TV seriál)
Icuka tenma no kuro Usagi (TV seriál)
Kimi to boku. (TV seriál)
Madži de wataši ni koi šinasai!! (TV seriál)
Sekai-ichi hatsukoi 2 (TV seriál)
Sekaiiči hacukoi (TV seriál)
Sengoku Paradise: Kiwami (TV seriál)
2010 Magic Kaito (TV seriál)
Ore no imōto ga konna ni kawaii wake ga nai (TV seriál)
2009 K-ON! (TV seriál)
Toaru kagaku no Railgun (TV seriál)
2008 Nacume júdžinčó (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)

Host

TV seriály

2015 Gate: Džieitai kanoči nite, kaku tatakaeri (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky