Reklama

Reklama

Kašpárek zabiják

  • Velká Británie Funny Man (více)

Když tajemná angličan Callum Chance (Christopher Lee) ztratí svůj domov v karetní hře, "šťastný výherce", producent Max Taylor si neuvědomuje, že hra teprve začala a konec je v nedohlednu. Z vily v atraktivní čtvrti se stává svatyně Boha Zkázy, Divoké karty, Žolíka a Šaška, jehož "mise" dává Maxovi a jeho rodině lekci: "Dámy a pánové, vítejte v pekle. Noční klub Hell s 10.000-letou tradicí vás srdečně zve do světa dunících kytar a Heavy Metalu...". Jen Maxův nešťastný bratr Johny a nadpřirozené a úžasné Psychedelické komando může "zachránit" den. Zastavit všechny tyto absurdnosti může jen ten, kdo vstoupí. Chopte se této noční můry a polibte boty nemravného osudu. Na scénu přichází nový anti-hrdina devadesátých let - Funny Man. (COBRA FILM)

(více)

Recenze (46)

tron 

všechny recenze uživatele

Toto fakt nie. To už je príliš. Gašparko zabijak (ehm) nie je béčko. Je to plnohodnotný trash. Britská odpoveď na o rok staršieho amerického Leprechauna? Alebo skôr na To a iné klaunovské horory? Alebo Nočnú moru z Elm Street? Alebo Majstra bábkara? Neviem... a je mi to jedno. Ak máte radi trash, tak si prirátajte 4*. Ak nie, tak nie. Účasť Christophera Lee ma absolútne neprekvapuje, rád hral vo „všetkom“ (hlavne že keď sa Michael Caine  vyskytol svojho času v Čeľustiach 4, pomaly sa kvôli tomu robili protesty). ()

PetrPan2 odpad!

všechny recenze uživatele

Respektuji názory druhých a asi ten film musí mít nějaké kouzlo, když tu má tolik pozitivních recenzí, jenom jsem prostě nepřišel na to jaké... Mám rád horory, mám rád i béčkové horory a mám také rád hororové komedie..., ale, promiňte mi ten výraz, něco tak idiotského jsem za 30 let svého života ještě neviděl. Na horor to bylo moc nudné a na komedii moc trapné.. všechny postavy naprosto příšerné (nejhorší byla asi ta na heroinu závislá černoška co vypadala jak chlap v ženských hadrech... no možná to byl chlap v ženských hadrech). Nejlepší z herců tam byl Christopher Lee, ale jeho postava se na začátku objevila jen cca na minutu a pak v průběhu filmu asi ve třech desetivteřinových šotech, abychom na konci zjistily, že je zavřený v blázinci... no po sledování tohohle filmu jsem na to byl zralý taky :o( ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Bacha, kachna!" ,,Kde?" ,,Pic, čvacht!" ...mozek s očními bulvami opouští majitelku a vydává se na cestu kuchyní... Freddy v šaškovském oblečku masakruje návštěvníky starého anglického domu na samotě. Příjemná kamera, snově fantazijní scény, tajemná osada jak z Beetlejuice. Některé masakry jsou odbyté (umlácení kyjem), jiné povedené (znovuzrození kašpárka z hrudi čarodějky aneb...kdo jinému jámu kopá...). První polovina se rozjíždí, druhá už frčí. Pro vulgarismy se nechodí daleko. Kdysi mě to bavilo více, nyní jako oddechovka dobré. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Velkou důvěru jsem k tomu neměl, klauny totiž nemusím. Ale tohle naštěstí je dobře namíchaný s komedií, tak že je to koukatelný. Skupina stopařů se zastaví někde v baráku a kašpárek má o zábavu postaráno. Mínus bych na tom viděl onu roztřesenost děje, kdy je to docela dost zmatený a nevyznáte se kde kdo zrovna je, ale na druhou stranu to nevadí, stejně jeden po druhém zábavně umírá. Příjemná hororová komedie. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

bizarná "artová" a béčková hororová komédia, o ktorej si počas jej sledovania ani dlho po ňom neviete, čo myslieť, no nejakým zvláštnym spôsobom vás baví a rozhodne, ak už nič iné, tak aspoň jedno sa jej musí uznať: že je (hoci inšpirácie sa vystopovať dajú zjavné: joker, kruger) pomerne dosť originálna ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Christopher Lee natočil svou roli za jediný den. (hladass)

Reklama

Reklama