foto

Ken Jasuda

  • nar. 8.12.1973 (43 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Funohan
2017 Čigasaki monogatari: My little hometown
Gintama
Kjó no Kira-kun
2016 Eiga Crayon Šin-čan: Bakusui! Jumemi World dai tocugeki
Fukuda Kazuko Seikei Tobo 15-nen (TV film)
Hissatsu Shigotonin 2016 (TV film)
HK Hentai Kamen Abnormal Crisis
Ninkjó jaró
Satoši no seišun
2015 Agein
Biri Gyaru
Eiga Minna! Esupa Dayo!
Haijú Kameoka takudži
Minna! Esupa Dayo! Bangaihen - Esupa, Miyako e Iku (TV film)
Sedm statečných seniorů
Šindžuku swan: Kabukičó skauto sabaibaru
2014 Hakugin Jack (TV film)
Joshi zu
Kuroshitsuji
Ogawačó Serenade
Watashi no Hawaii no Arukikata
2013 SPEC: Closed - Kô no hen
SPEC: Closed - Zen no hen
SPEC~Rei~ (TV film)
Superúchyl
2012 Hotaru no Hikari
Kuruma Isu de Boku Na Sora wo Tobu (TV film)
Rakugo eiga
SPEC: Shou
Tazunebito (TV film)
2011 Kaze wo Atsumete (TV film)
2009 Hataraku Gon! (TV film)
Ôarai ni mo hoshi wa furu nari
2008 Average (TV film)
Sensei wa Erai!
2007 Tatoe Sekai Ga Owattemo
2006 Ame no machi
Presents
2004 Gin no enzeru
2003 River

TV seriály

2017 Čiisa na kjodžin (TV seriál)
Uso no sensó (TV seriál)
Zenigata Keibu (TV seriál)
2016 Džúhan šuttai! (TV seriál)
Icuka kono koi o omoidašite kitto naitešimau (TV seriál)
2015 Fuben na benrija (TV seriál)
Mondai no Aru Restaurant (TV seriál)
Šitamači roketto (TV seriál)
2014 Aoihonoo (TV seriál)
Inpei Sousa (TV seriál)
Suteki na Sentaxi (TV seriál)
Team Batista 4: Raden Meikyu (TV seriál)
2013 Kaiki Daisakusen: Mystery File (TV seriál)
Minna! Esupá da jo! (TV seriál)
Onna to Otoko no Nettai (TV seriál)
Otousan wa Nido Shinu (TV seriál)
Shomuni (TV seriál)
2012 Beautiful Rain (TV seriál)
Dâti mama! (TV seriál)
Džikken keidži Totori (TV seriál)
Going My Home (TV seriál)
Soup Curry (TV seriál)
Watashi to Kare to Oshaberi Kuruma (TV seriál)
2011 Júša Jošihiko to maó no širo (TV seriál)
Team Batista 3 (TV seriál)
Tsukahara bokuden (TV seriál)
2010 Hotaru no Hikari 2 (TV seriál)
Keizoku 2: SPEC (TV seriál)
Sotsu uta (TV seriál)
Takkusumen (TV seriál)
2009 Call Center no Koibito (TV seriál)
2008 Ejison no haha (TV seriál)
Hitomi (TV seriál)
The Naminori Restaurant (TV seriál)
2007 Haken no Hinkaku (TV seriál)
Hotaru no Hikari (TV seriál)
2006 Jirocho Seoi Fuji (TV seriál)

Dokumentární

1998 Jônetsu tairiku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace