Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Exkluzivní soukromá halloweenská noc v Lisebergu se rychle změní ve skutečnou noční můru. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (8)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tuctovej slasher kterých jsou mraky a tenhle nepřichází ani nepřináší nic ale vůbec nic novýho. Chápu, že v tomhle subžánru se toho asi moc novýho ani vymyslet nedá ale je to i tak nezáživně podaný a natočený, že to prostě nudí. Postavy jsou nesympatický, vraždy nic moc efektivní a zápletka průhledná. Takže za mě naprosto zbytečnej slasher kterej je dobrej jen na zabití času pokud opravdu nemáte nebo nevíte na co kouknout. Hodně slabý 2hvězdy. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

6 přátel jde s nějakou holkou někam na oslavu tam ji zdrogují a nahánějí. Ona zazmatkuje uteče do lesa spadne ze skály a zabije se po roce  5 z nich dostane pozvánku na vip vstup do zábavního parku a průvodkyni jim tam dělá ta poslední co tam byla a do toho jich tam někdo nahání. Nemá to čím zaujmout a působí to průměrně. Nějaké gore tam sice je (useknutá hlava, podříznutí, pořezání žil) , ale ni co by jsme jinde neviděli. Mínus za otevřený konec .40 procent ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Revenge-based slasher, ktorý má pomerne jednoduchú koncepciu. Tvorcovia sa ani nesnažili do príbehu vzniesť viac neočakávaných udalostí, prípadne prekvapivých momentov. Ani prostredie, v ktorom sa príbeh odohráva, nie je  podľa možností dostatočne využité. Odhalenie udalostí z minulosti je postupný a koncom filmu vytvorí určitý celok. P.S.: Čo tie perly okolo krku chlapa? Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Skupina mladých v zábavnom parku verzus maskovaný zabijak, nič nové pod slnkom. Typický slasher so všetkými kladmi a zápormi v tomto žánri. Postavy sa chovajú idiotsky, takže namiesto toho, aby držali spolu, sa rozdeľujú... a umierajú. V priebehu filmu sa postupne odhaľuje motivácia vraha, ktorá mi ale veľmi zaujímavá neprišla. Herci sú celkom sympatickí, čakajú nás asi dve-tri podarenejšie vraždy, technická stránka fajn, a to je asi tak všetko. Ani samotné prostredie veľa atmosféry nepobralo, celkovo sledovateľný stereotyp bez výraznejšej snahy niečím prekvapiť. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Řeknu to takhle: Je to strašná pitomost, mnohem pitomější, než příbuzné fláky zaoceánské. S extrémně nesympatickými všemi postavami, s dementní zápletkou o speciální noční akci v lunaparku, s nezáživným dějem, se dvěma tragikomickými policajty (dědek a mamina), atd. Ale vzhledem k tomu, že jenom za poslední ca týden jsem viděl dvě ještě mnohem větší sračky (Poor Things a Spaceman), dám druhou, i když objektivně asi vůbec není za co. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama